De hotteste plantetrends til dit hjem 2019

0

December er lige om hjørnet, og derfor er tiden kommet, til at reflektere over de hotteste og mest udbredte boligtrends vi haar været vidne til i det forgangne år. 2019 har stået i planternes år, og kommer derfor på en ubetinget førsteplads over det mest hypede inden for home decor i det forgangne år.

I 1980érne bestod det grønne indslag i de danske stuer af de klassiske potteplanter som ”svigermors skarpe tunge”, stuebirk og bregner- ej at forglemme den obligatoriske julestjerne i december måned.

I dag rykket boliginspirationen ud af de statiske boligblade, og ind via de digitale medier i folks egene stuer. Medier som instagram og boligblogs som f.eks. upitfree.dk, har i høj grad sat standarden hvad angår de hotteste boligtrends, som virksomheder såvel som menigmand, kan lade sig inspirere af.

Flere online supermarkeder er også kommet med på bølgen, og har et bredt udvalg af alt fra krukker og vaser, til større stueplanter, afskårne buketter og blomsterløg. Vi har også set en markant stigning af online blomsterhandlere, med stort udvalg af de mest instagrammede planter til en billig penge.

Her er mit bud på en top tre, af årets mest hypede planter:

Brudeslør

Du må have levet under en sten, hvis du ikke du inden for det sidste år, er faldet over de ”nuttede” buketter af tørret brudeslør, indfarvet i blå, gul og lyserød. Disse planter var et af årets allerstørste trends, og blev delt i flæng på de sociale medier. Efterspørgslen døde dog hurtigt hen i boligbladende efter dårlig omtale beskyldte leverandører for at bruge skadelige væsker til indfarvningen.

Figentræ

Figentræet har også stjålet en del af opmærksomheden i det forgangne år. Dets karakteristiske blade blev hurtigt ”arkitektens trøst” for indretningsdesignere. Den har dog formået fortsat at fastholde sin position i mediebillede.

Tørrede blomster

Vi er kommet et godt stykke vej siden de obligatoriske tørrede lavendelbuketter i 1990erne. Tørrede buketter i mange variationer er stadig et sikkert hit, og fås i et utal af variationer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.