Parforhold – styrk dit parforhold med parterapi

0

For mange betragtes det at gå i parterapi som en falliterklæring. Men det er en skam, for parterapi kan være netop det, der afværger en krise eller en truende skilsmisse mellem jer. Parterapi kan være med til at styrke og gøre dit parforhold mere kærligt og nærværende.

Parforhold parterapi kommunikation

Parterapi virker

Der er desværre lavet ganske få undersøgelser som viser effekten af parterapi i Danmark. Men i 2013-2016 gennemførte Aarhus Universitet og Center for Familieudvikling et forsøg, der afprøvede effekten af parterapi og årlige serviceeftersyn, kaldet Par-tjek. Undersøgelsen viser, at det kan forbedre kvaliteten i parforholdet at gå i parterapi og at det kan være med til at redde forholdet, inden det kommer til et brud. Læs mere om undersøgelsen her

Parterapi giver næring og nyt liv til parforholdet og det kan på mange måder bruges, som et tiltrængt servicecheck, til at styrke både kommunikationen, tilliden og kærligheden mellem jer. Det kan være med til at skabe større forståelse af både dine egne og din partners behov, mønstre og reaktioner – og det kan styrke glæden og båndet mellem jer.

Uanset om dit parforhold er i dyb krise og I har store udfordringer, eller om I måske “kun” har små konflikter i dagligdagen, kan parterapi hjælpe jer til at skabe et helt nyt og solidt fundament, på vej til et bedre, lykkeligere og stærkere parforhold.

Typiske problemer i parforhold

– Kommunikations problemer: kommunikaions problemer er topscoren som flest par har udfordringer med. Begge føler sig ofte misforstået og ikke hørt, og mange gange tror begge at de ved, hvad den anden tænker uden at spørge om det er rigtigt.

– Skænderier og frustartioner: uenigheder om alt fra arbejdsfordelingen i hjemmet, børneopdragelse og hvis behov der er vigtigst, kan få frustrationer og skænderier til at blive dagligdag.

– Manglende sexlyst/sex

– Manglende prioritering af kæreste tid og nærvær/samvær med hinanden

– Utroskab

– Jalousi

– Svigt/sorg eller sygdom

HVAD ER PARTERAPI?

Parterapi består af en række samtaler, som handler om at styrke kontakten og kommunikationen mellem jer og dermed styrke jeres parforhold. Foruden samtaler vil der ofte være praktiske øvelser og evt. hjemmearbejde, som både kan bestå af læsestof og reflektionsøvelser. I får professionel hjælp til konkrete udfordringer i parforholdet – både de små hverdagsproblemer og store udfordringer som eksempelvis utroskab, manglende sexlyst, konflikter eller jalousi.

For andre kan parterapien være det sted, hvor man kan få hjælp til en ”god” skilsmisse, så det går mindst muligt ud over evt. børn, så alle kan komme godt videre.

Uanset hvad jeres grund til at søge parterapi er, så er i hjertelig velkommen.

Parterapi Køge, Haslev, Faxe

Lad ikke de gamle mønstre styre jer – ring på 2144 1530 og få en gratis og uforpligtende samtale og hør om det jeg kan tilbyde, kan hjælpe jer til et mere nærværende og kærligt parforhold.

Jeg har speciale i parterapi og har stor praktisk erfaring med parterapi, og har hjulpet hundredevis af par med at komme godt videre. Jeg er i øjeblikket ved at videreuddannelse mig som Imago parterapeut. Parterapien finder sted i min private praksis som ligger på landet i naturskønne omgivelser, mellem Haslev, Faxe og Køge. Der er selvfølgelig altid fuld diskretion. Se priser og andet her: Kontakt mig

Parterapi giver mulighed for at genfinde gnisten og kærligheden mellem jer.

Styrk dit parforhold – Start nu, inden det er for sent!

Læs mere om Parterapi

Parterapi Køge, Haslev, Faxe, Ringsted, Næstved – jeg dækker hele midtsjælland.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.