iPhone reparation i København – Vi har afprøvet Onspot Repair

0

Så har vi hos gratisnyheder endnu en gang sneget os ind til en af de mange virksomheder, der tilbyder iPhone reparation i København. Vores mål er at sortere skidt fra kanel, så i denne omgang falder rosinen på virksomheden onspotrepair[, som vi finder lidt udenfor Albertslund, men som altså reklamerer med at tilbyde iPhone reparation til hele København. Umiddelbart syner virksomheden meget professionel, men lad os se hvad der sker, når vi skal have vores iPhone repareret. Er det skidt eller er det kanel?

Undercover journalist – iPhone reparation i København
Traditionen tro sender vi vores journalist ind i butikken undercover. Med sig har han en iPhone med smadret skærm. Vi vurderer blandet andet Onspot Repair ud fra:

1. Kundeservice
2. Kvalitet af iPhone reparation
3. Hurtighed på selve reparationen

Vores journalist blev taget imod en virkelig rar medarbejder, der vurderede iPhonen imellem sine hænder. Han sagde, han lige ville sætte sig om bagved 5 minutter og diagnosticere, men at det umiddelbart lignede en smadret skærm. 2 minutter efter kom han tilbage, og sagde der ikke var andet galt end den smadrede skærm, og han ville kunne fikse den på 10 minutter. Vores journalist skulle blot vælge mellem en original skærm eller kopiskærm. Vi takkede ja til en iPhone reparation i København med original skærm, men vi fik en kop kaffe i butikken, mens vi ventede.

Upåklageligt resultat til en god pris
Reparatøren holdt, hvad lovede. Ti min efter vendte han tilbage med en fuld funktionel telefon. Vi sagde tak for hjælpen og gik positivt overraskede hjem over effektiviteten med vores iPhone, som vi ville undersøge nærmere på redaktionen i ro og mag. Vores konklusion er: Der er ikke en finger at sætte. Så hvis du leder efter en iPhone reparation i København, så kan vi til enhver tid anbefale onspotrepair.dk som din reparatør.
Klasse kundehåndtering!


Leave A Reply

Your email address will not be published.