Hvilken iPhone oplader bør man bruge?

På hjemmesiden opladerguide.dk hjælper de dig med at finde den bedste oplader til dig. De har rangeret alt fra hvilken iPhone oplader til hvilken Trådløs oplader som er bedst, og de har skrevet både fordele og ulemper ved de forskellige opladere. Desuden informerer de dig om, hvilken oplader du har brug for og hvorfor.

Hvad hjælper siden dig med?

Eksempelvis rangerer de i deres forbrugerguide ”Originalt MFi Lightning kabel” som nummer et på deres liste, i og med det er i god kvalitet og så indeholder det MFi chippen, hvilket står for ”Made for IPhone”. På deres nummer to har de ”Anker PowerLine Select – MFi Lightning Kabel”. Dette kabel er specielt godt, da det er 5 gange stærkere bygget end andre kabler, og så undgår man at kablet går i stykker. Det, som er dejligt ved deres vejledning, er, at de også rangerer ift. pris. I og med at ”Anker PowerLine Select – MFi Lightning Kabel” har en højere pris, rangerer den lavere end det andet kabel, da det andet også holder godt, men nogen gerne vil betale den ekstra pris for ekstra sikkerhed.

Udover at rangere opladere, hjælper de dig eksempelvis også med at finde den korrekte Trådløse opladere. Nogen foretrækker de nytilkomne og mere minimalistiske opladere. Ofte vil det være et dyrere valg, men ud fra tests kan man se, at de generelt har en længere levetid end kabel opladere.

Den trådløse oplader ”10W Trådløs Oplader i farverne: sort, hvid & tekstil” er den mest simple og stilfulde oplader, og derfor ligger den nummer et i deres forbrugerguide. Den er simpel at bruge og ligger til en skarp pris. På plads nummer fire finder man ”QDOS 6 i 1 Trådløs oplader 10W, med 60W USB-C port”, grunden til denne rangerer lavere, er på ingen måder fordi den ikke er ligeså god! Den er smart på en helt anden måde en de andre, men dette afspejler sig også i prisen, hvilket man selvfølgelig skal være opmærksom på. Denne oplader vil altså ikke altid være nødvendig for alle, da den har mange komplekse funktioner, men det er stadig et super produkt.

Det er altså op til en selv, hvad man går frem med, men hjemmesiden hjælper dig med trygt at vælge det korrekte til dig, og er i den grad et besøg værd!