Ny webshop med fitnessudstyr

0

Corona-krisen blev startskuddet for webshoppen Fitnessudsalg.dk, der har været online siden oktober. Salget er gået over alt forventning og med en ordrebog på flere 1000 salg om måneden, kan det være svært at følge med.

Fitnessudsalg.dk er en online webshop med salg af fitnessudstyr til billige priser. Faktisk så billigt, at de slår mange af konkurrenternes priser. Du finder udstyr til cardio, styrketræning og yoga. Så du hurtigt kan komme i gang med hjemmetræningen, uden at det behøver vælte dit budget.

Grundet det positive salg på shoppen, har det betydet, at mange af produkterne allerede er udsolgt. Der er bestilt mange flere produkter hjem på lager og det forventes at være hjemme til Black Friday.

Fitnessudsalg.dk vil være billigt og din fortrukne fitnessshop.

Se mere på sociale profiler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.