Nyt fitness-site ser dagens lys

Hvis du er på jagt efter guides til træningsudstyr og deslige, så er der godt nyheder.

Sitet Fitnesshelp.dk er nemlig netop blevet lanceret, og en stor del af dette site består af købsguide til alt fra vægtskiver til pulsure.

Krævet hårdt arbejde

Folkene bag siden hedder Jesper Jensen og Casper Schou. Fitnesshelp.dk er ikke den første side, som dette team står bag. Faktisk ejer de efterhånden en bred portefølje af sider, hvorfor der heller ikke har været mange bump på vejen i forbindelse med skabelsen af Fitnesshelp.dk.

Et har der dog været, og det har været tidspresset.

– Jeg skrev den allerførste artikel til sitet den 7. oktober. Siden da har vi hver eneste dage skrevet content, så vi kunne nå at blive klar til november. Håbet er nemlig at få udbredt kendskabet til Fitnesshelp.dk i så stort et omfang, at Black Friday bliver en rigtig sjov dag for os, forklarer Jesper Jensen, og fortsætter

– Skal det lykkes, er det vigtigt med en del dage til markedsføring, og vi heldigvis det meste af november frit. Der er nemlig ikke noget content, som bare SKAL produceres. Det betyder ikke, at der ikke fremover vil blive tilføjet nyt content til Fitnesshelp.dk, for det vil der. November bliver dog dedikeret marketing-aktiviteter.

Vil være den førende platform

De to stiftere har en klar ambition om at blive det førende go-to-site for folk, der søger vejledning omkring fitnessudstyr.

– At vejlede omkring fitnessudstyr er ikke unikt. Det findes der er en del andre sites, som også gør. Vi tror dog på, at vi kan gøre det endnu bedre end dem og dermed blive det førende site i nichen. Fremtiden må afsløre, hvorvidt vi får ret, afslutter Jesper Jensen.