Undervisnings- og læremidler: Skoleartikler og børnehaveforsyninger

0

Skole og børnehave er læringssteder og har et uddannelses- og dannelsesmæssigt værdifuldt aspekt. For at være i stand til at imødekomme disse krav, kræves ud over velbegrundet pædagogisk og teknisk uddannelse for lærere en ting frem for alt andet: undervisnings- og læringsmaterialer af høj kvalitet. Læremidler er afgørende i en visuel og didaktisk formidling af undervisningsindhold.

TimeTex.nu komplet leverandør af skoleartikler, undervisnings- og læringsmateriale
Timetex.nu komplet leverandør af skoleartikler, undervisnings- og læringsmateriale

Hvad er undervisnings- og læringsmateriale?

Læringsmaterialet er elevernes og børnehavebørnenes arbejdsmateriale. Herunder tegneredskaber, skriveredskaber, kuglepenne og kridt samt maling . Undervisningsmateriale er skolens vigtigste materialer. Dette inkluderer det specielle udstyr til f.eks. naturfag, materialer som billedkort eller generelle læringsspil og læringshjælpemidler.

Læs også: 10 REGLER FOR RIGTIG BØRNEOPDRAGELSE

Timetex.nu tilbyder børnehaver og skoler et stort udvalg af skole- og børnehaveforsyninger af høj kvalitet. Undervisnings- og læringsmateriale, der er perfekt skræddersyet til individuelle fag eller uddannelsesområder.

Videnskabelige læremidler

Med stimulerende undervisningsmateriale fra forsknings- og eksperimentområdet kan børns naturlige nysgerrighed og trangen til at opdage understøttes på en meningsfuld måde. Opbevaringsbakker, kar, forstørrelsesglas og reagensglas, mikroskoper, skalaer, magneter og vægte giver børn inspiration til at håndtere videnskabelige spørgsmål.

Uddannelsesspil og læringshjælpemidler

Udviklende og lærende spil er en del af grundudstyret af hver skole og børnehave – og skolebørn kan også nyde godt af de gennemtænkte læringskoncepter til at fremme grundlæggende færdigheder. Der er pædagogiske spil til en lang række emner og er perfekt skræddersyet til de enkelte fag eller læringsområder. På området for uddannelse og sundhed ernæring , for eksempel, kan vores mad pyramide illustrere det grundlæggende i sund kost. I sprog og taleterapi kan lærere bruge billedkort i klassen, som tilskynder børn til at tale og dermed understøtter udvidelsen af ​​deres ordforråd. Opfattelsesspil er ideelle til at fremme farve- og formdifferentiering. Rumlig fantasi og logisk tænkning kan til gengæld understøttes med specielt udviklede læringsspil.

Timetex.nu – komplet leverandør af skoleartikler, undervisnings- og læringsmateriale

Ud over at stimulere undervisnings- og læringsmateriale til børnehave- og skolebørn, giver timetex dig også alt det udstyr, du har brug for til skoler og daginstitutioner. Skolemøbler af høj kvalitet til alle skoleværelser, møbler til børnehaver, velgennemtænkte rumkoncepter – TimeTex gør uddannelse vellykket.

Leave A Reply

Your email address will not be published.