Flytte – Er det noget du skal? – 3 gode råd når du skal flytte

0

Som sædvanligt kommer vi med vores input til de praktiske ting, der skal ordnes. I dag handler det om at flytte. Hvis du skal flytte, så skal du have styr på de her 3 ting.

Flyt med et lokalt flyttefirma

Fordelen ved et lokalt flyttefirma er mange:

Du hjælper lokalsamfundet, mindre firmaer går oftest op i deres kunder mere. Så alt i alt kan du forvente bedre services og oftest bedre priser. Herudover kan du klappe dig selv på skulderen for, at have hjulpet en lokal selvstændig – Det er go’ stil! Er du fx. i holte og har brug for et flyttefirma i holte, så tag fat i dem. Jeg ved af personlig erfaring at de også tilbyder møbelopbevaring, hvilket er utrolig smart hvis du lige ikke ved hvor du skal placere dine overskydende møbler.
Flytte med et flyttefirma i holte.

At flytte med omtanke og FORSIKRING

Vær 111% sikker på, at det flyttefirma du vælger har en forsikring ellers kan det ende med en dyr regning. Det er alfa omega, at dine møbler er forsikrede under transporten. Alternativt kan du også selv vælge, at lej en varebil, men hvis du hyrer et firma så sørg for at forsikringen og garantien er i orden!

Alternativt kan du få fat i en skrotbil, læs evt. om skrotbiler her.

Sørg for alt er i orden før du flytter.

Sørg for at finde din lejekontrakt frem, læs den igennem og se om du har overholdt alle punkter tilfredsstillende, så får du ikke en grim overraskelse. Derudover så tag billeder af lejligheden, når du fraflytter og indflytter, så kan du altid sammenligne og sikre dig, at alt er som det skal være så du ikke mister dit depositum, og du rent faktisk får det tilbage.

Indlægget er ikke skrevet af den angivne forfatter, men en selvstændig, der har et flyttefirma. Du kan derfor være tryg ift. de råd der er givet her på siden. Det er ekspert råd, der kommer fra et flyttefirma med mange års erfaring og mange kunder. De ved derfor, hvad de snakker om. Vi håber I har nydt at læse med, og har fået meget ud af det. Tak for denne gang.


Leave A Reply

Your email address will not be published.