Aflivning af hypnose myter

0

Der er en masse undren over hvad hypnose egentlig er og virker det? Det korte svar er, at det gør det i rigtig mange tilfælde. Som med alt andet alternativ behandling er der dog ingen garanti og nogle er så meget imod hypnose, at det ingen effekt har – Du kan nemlig ikke blive hypnotiseret mod din vilje. Jeg har allieret mig med Claus Staune fra Staune Hypnose, som forklarer hvorledes hypnose hjælper netop dig med dine problemer.

Hypnose er ikke magi, men derimod en terapi form, hvor du kommer helt dybt ned i din egen bevidsthed. Det er her du bliver lettere modtagelig mod det at bryde en skadelig eller uhensigtsmæssig vane.

Myter omkring hypnose

Der er mange myter omkring hypnose, som nok især stammer fra scene hypnose, som har en underholdningsværdi.

  • Du kan blive hypnotiseret mod din vilje
  • Du sover eller er ubevidst
  • Det er kun uintelligente mennesker der kan hypnotiseres
  • Man kan blive fanget uden at komme ud igen
  • Man kan blive tvunget til at afsløre hemmeligheder
  • Hvis du kan høre hypnotisøren, hvordan kan du så være i hypnose?

Svaret til disse spørgsmål er meget enkle: Du er altid bevidst når det kommer til hypnose, du har altid et valg og hypnotisøren kan ikke få dig til noget du ikke vil. Derfor sover du altså ikke, du kan ikke blive hypnotiseret mod din vile og du kan selvfølgelig ikke blive hverken fanget eller afsløre hemmeligheder.

Det siges faktisk, at det er nemmere at hypnotisere intelligente mennesker, da de har nemmere ved at holde fokus og ikke blive distraheret.

Hvor sættes der ind

Men når de myter så er aflivet, hvad kan hypnosen bruges til? Hypnose terapi kan bruges til at aflive utrolig mange uhensigtsmæssige vaner / problemer / vanskeligheder, som blandt andet tæller: alkohol, rygning, vægttab, fobier, stress, søvnløshed, traumer, stammen, neglebidning og mange, mange flere.

Hypnose har hjulpet mange

Hypnose har hjulpet utrolig mange igennem tiden med at slippe uhensigtsmæssige vaner. Har du en vane eller andet, du simpelthen ikke kan komme af med “naturligt” eller på anden vis, så tag at prøv hypnose. Du vil muligvis blive overrasket over, hvor effektivt det kan være.

Er du interesseret i at høre mere eller booke en tid, så tøv ikke med at kontakte Staune Hypnose, som både har afdeling på Falster og i København. Anmeldelserne på Google siger det hele om, hvor effektiv Claus Staune er med sine patienter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.