Gulvslibning i København

0

Står du og skal bruge gulvafslibning i København eller omegn, da dit gulv trænger til en behandling. Der er mange der står i samme situation og det kan da også være en rigtig god idé, da gulvet virkelig kan blive shinet op og se ud fuldstændig som nyt.

Gulvslibning er anbefalet til trægulve, der er ridsede og nedslidte. Her kan du vælge imellem letslibning, mellemslibning og fuld gulvafslibning, hvor en del af det øverste lag bliver slebet væk. Efter slebning skal gulvet behandles for, at beskytte gulvet mod snavs og ridser. Her kan der især nævnes de populære behandlinger såsom lak, hvid lak, hvid lud og oliebehandling. Det afhænger fuldstændig af, hvordan du vil have gulvet ser ud efter behandling, hvad der er at foretrække.

Udførelse af gulvslibning

Når der udføres gulvafslibning anvendes der sandpapir, hvor man simpelthen fjernet dele af gulvet, som er slidt og beskidt. Her starter man typisk med en grovkornet type sandpapir, hvorefter der slibes over det hele med en finere type og til sidst behandles der ud fra førnævnte valgte behandling.

Efter endt slibning med den store gulvsliber, skal der en lille kantsliber til, for at komme helt ind i kanter og hjørner for at få en helt jævn overflade.

Din lokale gulvsliber kommer helt sikkert gerne ud til dig, for at vurdere om dine gulve trænger eller overhovedet kan slibes ned.

Er du lige flyttet i nyt hus/lejlighed er det næsten altid en god idé at få en vurdering om dine gulve trænger til en slibning. Det er altid nemmest inden der flyttes store tunge møbler ind, så der ikke skal flyttes flere gange.

Leave A Reply

Your email address will not be published.