Kassesystem til restaurationsbranchen – Det her er den nemme løsning!

0

Har du din egent restaurant, cafe eller bar? Så er der sikkert meget andet end kasse- og økonomistyring, der interesserer dig. God mad, en hyggelig atmosfære og gode oplevelser for dine gæster, er sikkert lidt højere på prioriteringslisten. Med EBM’s smarte og brugervenlige kassesystem til restaurationsbranchen behøver du ikke at spilde din tid med økonomistyring – systemet klarer praktisk talt det hele for dig. Et komplet system, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere, ligesom det også er net at lære nye medarbejdere op.

Kassesystemet til restrautionsbranchen indeholder blandt andet:

Modtagelse af bestillinger

Split regningen

Håndterminaler – betal nemt med kreditkort ved bordet

Backoffice – Følg med i udviklingen hvor som helst

Webmanagement – nærstudér dine salgstal

Lagerstyring

Online take away

Helt slut med kedelig manuel bogføring – brug tiden på dine gæster i stedet!

Giv dine gæster en bedre oplevelse

En god madoplevelse kan næsten ødelægges, hvis det er for bøvlet for gæsten at afgive sin bestilling eller betale regningen. Med et moderne kassesystem fra EBM kan du være sikker på et godt kundeflow, hvor din gæster betjenes effektivt, både når der skal afgives bestilling og når regningen skal betales. Med de smarte håndholdte terminaler, kan betalingen foregå ved bordet, mens det også er muligt at splitte regningen, så du ikke skal stå med lommeregneren og manuelt dele beløbet op.

Et nyt kassesystem kan være med til at gøre dine kunders mere vellykket, og du vil have det bedste udgangspunkt for at give dem en god og gnidningsfri betjening.

Læs mere om det nye kassesystem til restaurationsbranchen her og kom godt fra start i det nye år. Nu skal du ikke længere spilde tid på manuel bogføring!

Leave A Reply

Your email address will not be published.