Kuglepenne med logo – Perfekt til messer & kundegaver

0

Er du erhvervsdrivende? Og skal du snart afsted på årets store messe sammen med leverandører og samarbejdspartnere? Så har vi her på Gratis Nyheder et tip til, hvordan du kan få dit navn bredt ud blandt publikum. Giv dine besøgende på messen en lille gave med, som får dem til at huske dig – et kuglepen med logo er en god reminder efter messen., og gør desuden at dit firmanavn når ud til mange potentielle kunder.
Hos Topsupplies.dk har de stor erfaring med merchandise med tryk. Få mere at vide her på siden.

Produkter af høj kvalitet – Få dit navn & budskab ud i verden

Top Supplies tilbyder et stort udvalg af merchandise til virksomheder med skræddersyede logoer og budskaber. De tilbyder alt fra kuglepenne med logo til muleposer, højtalere og chokoladebarer med logo. Med det rigtige merchandise kan du skabe en personlig atmosfære på messestanden, der understreger firmaets profil og brand. Dine gæster vil desuden også have noget nemmere ved at huske dig, hvis du får en lille ting med fra standen, eksempelvis en kuglepen med tryk, som kan fungere som et visitkort.

Som et ekstra plus behøver det ikke at være særligt dyr at personliggøre din virksomheder på messen. Der skal nemlig ofte ikke så meget til. En kuglepen, en mulepose og sødt er ofte nok til at dine gæster vil huske din virksomhed.

Her på redaktionen har vi brugt Top Suppliers af flere omgange, både internt og eksternt. Vi har eksempelvis fået lavet drikkedunke med navn og logo, da vi deltog i en firmamaraton, ligesom vi også har vandflasker med logo på til eksterne møder på kontoret. Vi kan kun anbefale dig at gå på opdagelse på Top Suppliers hjemmeside – de har en masse fede produkter, og det er svært ikke lade sig inspirere. God fornøjelse!

Leave A Reply

Your email address will not be published.