Den perfekte herreaften med en god mørk rom

0

Er du i gang med at planlægge den årlige herreaften? Eller er du ved at tage fat på de indledende forberedelser til julefrokosten? Så har vi her på redaktionen til anbefaling, der med sikkerhed i blive et hit, når maden er indtaget. En god mørk rom går man nemlig aldrig galt i byen med, og hos Rombo har de det største og mest attraktive rom fra verdensanerkendte producenter – en smagfuld og elegant afslutning på middagen.

Vi har netop selv haft en herreaften med masser af god mad, kortspil og specialøl. En af deltagerne havde taget en mørk rom med, som vi alle skulle smage på, og den var virkelig god – en dyb smag, der leder tankerne hen på den Caribiske tropenat. Han sagde, at han købt den mørke rom online, nærmere bestemt hos Rombo, som han forklarede, har er helt univers af alverdens rom. Både lys og mørk – ja, faktisk har de over 550 forskellige slags, så der er nok at vælge i mellem. Nok til at få nogle nye og helt særlige smagsoplevelser. Flere af mærkerne er eksklusivt importeret til Danmark.

Rom har tidligere haft et mindre eksklusivt omdømme – og slet ikke ligeså fint at drikke som whisky, men efter, at flere er begyndt at importere rom fra hele verden, har flere og flere fået øjnene på for de mange forskellige muligheder, smage og kvaliteter. Men kan få en billig rom til lidt over hundrede kroner til en rom, der koster flere tusinde kroner flasken. Med andre ord bliver der nørdet i rom som aldrig før!

Og det er ingen undtagelse i vores herregruppe, som netop har sendt en ny spændende bestilling afsted til Rombo – vi er klar til mange flere nye smagsoplevelser, og vi glæder os til at smage de mange nuancer, som rom kan komme i.

Leave A Reply

Your email address will not be published.