Nicherejse til den hesteintereserede

Til trods for at rideferier måske kan anses som nicherejser, så byder det faktisk på et utal af uforglemmelige oplevelser. Forestil dig at du går, trotter eller galloperer over hvide sandstrande – så langt som øjet rækker, for at ende din dag i romantiske og maratime omgivelser. Det er kun dig, din hest og hvem end du ønsker at tilbringe din ferie sammen med. Så bliver det ikke meget bedre!

Meeen, den dag i dag er der stadig mange hestepassionerede, der faktisk ikke ved at denne rejseform eksisterer eller har tænkt over det. Det er en skam!

Derfor gennem inspiration lister jeg her 3 fantastiske rejser, som enhver med passion for heste bør overveje.

Oplev ægte nicherejse, men en riderejse på stranden.
En fantastisk oplevelse – dig, din hest og dem du elsker at bruge tid sammen med.

Island byder på mange oplevelser

En ridetur der byder mange muligheder. Der riders i området omkring vulkanen Hengill hvor du bl.a. oplever de forbløffende kontraster i Islands fantastiske natur, herunder hvirvlende, glaciære vand i Ölfusá floden til de varme, geotermiske strømme i Reykjadalur. Alt dette er pakket ind i en række af spændende dagsture.

I vinteren rider du forskellige halvdagsture ud i den vidunderlige natur. Du kommer herefter tilbage til hotellet til frokost til en dejlig kop varm suppe og kaffe. I denne rejse har du derfor god tid til sightseeing. Ridning kombineres derfor med en lang række andre oplevelser.

Se rejse på Hippotours.dk

Strand og sol i Aquitaine – Frankrig

En herlig familieferie i “strandlige” omgivelser. Du bor på gårdens nybyggede gård med udsigt til marker og hestefolde eller på hotel ved stranden. En herlig hvid sandstrand ud mod Atlanterhavet. Indkvarteringen er med morgenmad eller halvpension efter dit valg. Det giver dig chancen for at prøve lokale specialiteter på nogle af de mange restauranter og barer i området.

Se rejse på Hippotours.dk

En nicherejse med fokus på Ranchoplevelser i Wyoming – USA

Familie ejet kvæg ranch beliggende på kanten af Black Hills of Wyoming. Her i det rigtige cowboyland arbejder de med husdyr som de gjorde i gode gamle dage. Ranchen er en del af en gammel spøgelsesby. For omkring 150 år siden kom de første bosættere, kaldet “homesteaders”, til området. I dag kan man finde de gamle bygninger og maskiner overalt på ranchen som vidne om de tider, som vi kun kender fra romaner og film.

Se rejse på Hippotours.dk

Hvis riderejser ikke lige er dig, kan følgende også anbefales