Få miljøvenligt og behageligt bambus tøj hos JBS

0


Er du interesseret i at gøre dit for at skabe et grønnere miljø og et bedre klima, samtidigt med at du går behageligt og pænt klædt? Ja, så er der mulighed for det! JBS bambus tøj skåner både miljøet, er lækkert at have på og holder pasformen.

JBS er et anerkendt dansk mærke, som har stor succes i både ind- og udland. Det skyldes, at de hverken går på kompromis med kvalitet, komfort og pris, hvilket tiltaler utroligt mange mænd. De formår konstant at holde sig opdaterede på tidens trends, som med f.eks. miljøvenligt bambus undertøj eller deres undertøjssamarbejde med Cristiano Ronaldo, og derfor er de en favorit hos rigtigt mange.

I kamp for en grønnere verden

Med deres bambus kollektion har JBS taget endnu et skridt i den rigtige retning. Bambus er nemlig et utroligt miljøvenligt materiale, der gror naturligt og stort set uden vand, og det kan overleve selv de mest barske vejrforhold som oversvømmelser og tørke.

Derudover er bambus også en hurtigt voksende plante, der i snit bliver 3 meter på blot 3 år, og den spreder sig naturligt, hvorfor bønderne ikke behøver at plante igen og igen. Ligeledes kan bambus også forbedre jordkvaliteten foruden at være biologisk nedbrydelig, og den hjælper i særdeleshed også på CO2-niveauet ved at absorbere mere CO2 end f.eks. træer.

Der er altså utroligt mange fordele ved bambus i forhold til miljøet, og netop derfor har flere og flere modemærker også taget materialet til sig. Vi kan vist godt love, at du fremadrettet kommer til at se meget mere bambus i modebilledet.

Garanti for komfort og fleksibilitet

Det er dog ikke kun fordelagtigt for miljøet at benytte bambus, det er ligeledes også en fordel for dig. Bambus er nemlig ekstremt blødt og glat at have på, men du er også sikret fleksibilitet, da det er et utroligt elastisk materiale.

Det er måske også af netop disse grunde, at JBS har taget brugen af bomuld til sig, da undertøj og athleisure tøj ikke må være stramt, da det skal være behageligt at have på. Når du vasker bambus tøj, vil du med det samme også mærke en forskel fra andre typer materialer, da elastanen i bambus gør, at det holder pasformen. Derfor er det altså slut med T-shirts, bukser og underbukser, der mister pasformen efter få vaske.

Sidst men ikke mindst er en af de absolut største fordele ved JBS bambus tøj, at bambus som materiale har en antibakteriel effekt. Det skyldes, at bambus er både åndbart og svedabsorberende, og derfor egner det sig især til undertøj, strømper og T-shirts, som bæres på områder, der naturligt bliver udsat for sved.

Så er du på udkig efter behageligt, smart og miljøvenligt undertøj, bør du nøje overveje bambus tøj, der opfylder alt det og meget mere. Du er garanteret stil, kvalitet og god samvittighed, når du investerer i bambus undertøj fra JBS.

Leave A Reply

Your email address will not be published.