Her rejser danskerne hen på ferie i 2019

0

Danskerne rejser mere end nogenside før. Rejseportalen Travelmore har lavet en top 50 liste over hvor vi rejser hen på ferie. Ikke overraskende er det de traditionelle storbyer, vi stadig foretrækker at besøge, såsom London, Rom, Paris og New York. Men også spændende destinationer som Hanoi, Riga og Singapore har sneget sig ind på listen. Nordiske destinationer, som Helsinki, Reykjavik, Oslo, Malmø og Stockholm er også på listen. Du kan se hele listen her

Grundet langt flere afgange og billigere flybilletter, gør det at vi danskere udforsker nye destinationer som aldrig før. Hvis man er lidt fleksibel med rejsetidspunkter, kan man ofte besøge nogle af Europas hovedstæder, for under kr. 1000.- med både fly og 2-3 overnatinger. Den øgede konkurrence på flybilletter gør også at flere flyselskaber kæmper for overlevelse – bl.a. det Islandske flyselskab WOW

Det er heller ikke længere kun CPH lufthavn som har daglige rutefly til spændende destinationer. Billund lufthavn har tidligere været kendt for sin charterfly, men har de sidste mange år, åbnet for nye spændende ruter. I år drejer det sig bl.a. om nye ruter til Rumænien, Portugal og Irland. Aalborg lufthavn og Aarhus lufthavn har ligeledes åbnet op for en masse nye ruter, de seneste år.

Source Travelmore
Leave A Reply

Your email address will not be published.