Juletid er gavetid

Jul er ligmed familie, mad og ikke mindst gaver.

0

Det er ikke alle der er lige begejstrede for det gaveræs som følger med julen – men gaver er så central en del af højtiden, at man næppe slipper udenom. Heldigvis behøver det ikke være så slemt at finde gaver til sine nærmeste, for det kræver bare lidt kreative tanker. Eller endnu lettere, at du lader dig inspirere af den liste med gaveideer som vi har udarbejdet.

Vores forslag tager udgangspunkt i gaver til mænd.

Tøj – En gave der gør jer begge glade

Generelt set er der mange mænd, der ikke bekymrer sig særligt meget om deres garderobe. Er det praktisk og behageligt, så kan det bruges – også selvom der er tale om en gammel, hullet T-shirt med malerpletter. Lige dér kommer du ind i billedet.

Ved at give din kæreste tøj i gave giver du ham nemlig ikke bare noget, han formentlig mangler, du får også mulighed for at sætte dit præg på hans garderobe, så joggingbukserne bliver skiftet ud med et par skarpe jeans eller moderigtige chinos. Han bliver glad for sit nye tøj, og du bliver glad for din ”nye” velklædte kæreste. Alle vinder.

Hvis din kæreste i forvejen er interesseret i tøj og har en ret klar idé om, hvad han vil gå i, skal du naturligvis bestræbe dig på at finde noget tøj, der matcher hans smag. Gå eventuelt efter de mærker, han plejer at gå med.

Accessoires – Også for mænd

Vi bliver ved påklædningen lidt endnu. For selvom accessoires måske mest er noget, man forbinder med kvinder, så er der bestemt ekstra stil-point at hente for en mand, der tilføjer prikken over i’et med et lækkert ur eller et maskulint armbånd.

Hvis din kæreste ikke allerede ejer et ur, kan vi på det kraftigste anbefale dig at give ham et sådant. Og fordi der findes mange forskellige slags ure, vil du uden problemer kunne finde et, der falder i hans smag. Uanset om han er til det pæne, det sporty eller det hverdagsagtige look. Et ur er en perfekt gave til ham, du holder af, og vi vil næsten garantere, at en sådan gave vil falde i god jord hos de fleste mænd.

Hørebøffer – Den perfekte gave til ham, der elsker god lyd

Langt de fleste af os hører musik rigtig ofte, så måske den perfekte gave til ham er det rigtige udstyr til en god lydoplevelse? God musik fortjener god lyd, og til det skal du bruge det rigtige sæt hovedtelefoner, så hans streamingoplevelse med iPhonen føles som at stå forrest til koncert med favoritbandet.

Hovedtelefoner er, udover at være et must for ham der hører meget musik, også en beklædningsgenstand for mange. En ekstra pyntegenstand, som er med til at fuldende looket.

Derfor findes der også mange former, farver og stilarter af hovedtelefoner. Vi anbefaler, at du tager udgangspunkt i, hvilket formål hovedtelefonerne skal bruges til, når du skal finde det rette par til din kæreste. Gamer din kæreste? For så vil han sikkert sætte pris på et sæt, der kan levere meget rumlig lyd. Går han meget op i sin stil? Så skal du forsøge at finde et par, der modemæssigt passer til ham.

Den frække gave – Tænd op under ham

Mænd kan godt lide sex – ingen overraskelse der. Er din kæreste lidt eventyrlysten, vil han formentlig især godt kunne lide sex, der skiller sig lidt ud fra det sædvanlige.

Derfor kan du overveje at gøre lidt ekstra ud af lagengymnastikken ved at klæde dig ud som en fræk sygeplejerske, en uartig skolepige eller måske en udfordrende stewardesse. Måske din egen fantasi skal i spil, måske du tager udgangspunkt i hans, det er helt op til dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.