Uniwatches har fået nye ejere

Webshoppen Uniwatches fik nye ejere den 6/9. De nye ejere glæder sig at bygge videre på det udmærkede fundament, som de har overtaget.

Uniwatches er en webshop, der sælger alverdens ure fra de mest anerkendte producenter såsom Skagen og Seiko. Der er tale om en internetbaseret virksomhed, og denne fik for nyligt nye ejere, nærmere bestemt den 6/9.

De nye ejere håber at bidrage til at udvikle og vækste forretningen yderligere. Allerede nu er webshoppen ganske etableret.

Kendskabsgraden til Uniwatches er nemlig nogenlunde stor, og fremadrettet må kendskabsgraden formodes at blive endnu større, da de nye ejere planlægger en række initiativer, der blandt andet skal bevirke, at endnu flere folk til får øjnene op for webshoppen.

Fokus på PR og SEO

Først og fremmest er der en række strukturelle elementer ved hjemmesiden, som de nye ejere ønsker at ændre, og de er allerede godt i gang. De har blandt andet skrevet en masse kategoritekster, så produkterne og kategorierne præsenteres via et sprog, der afspejler produkternes kvalitet.

Ligeledes skal den øgede tekstmængde øge chancerne for, at potentielle kunder finder webshoppen via søgemaskinerne.

De nye ejere af Uniwatches har tilmed indledt et samarbejde med et yderst anerkendt SEO- og PR-bureau, der skal hjælpe forretningen med at vækste.

Inden længe påbegyndes PR-arbejdet, der både skal øge kendskabsgraden til webshoppen og styrke den ønskede profilering af forretningen.

Derudover er der iværksat en række SEO-mæssige processer, der, ligesom den øgede tekstmængde, skal bidrage til, at Uniwatches bliver fundet oftere via Google, Bing og deslige.

Ure er på ingen måde fortid

Man kan sagtens diskutere, hvorvidt uret i dag har en synderlig vigtig praktisk funktion, som det måske havde før i tiden. Før i tiden var klokkeslættet nemlig ikke så frit tilgængeligt, som det er i dag.

I dag kan vi få tidspunktet oplyst via adskillige medier, for eksempel vores mobiltelefoner, tablets og computere. Sådan var det ikke for 30 år siden. Dengang var den altoverskyggende kilde til klokken uret.

Selvom urets praktiske funktion er blevet udvandet de seneste år, er dets popularitet blot steget og steget. I dag tjener det dog mere et æstetisk formål end et praktisk. I dag fungerer ure primært som armbåndssmykker, hvormed man kan udtrykke, hvem man er.