Hjemmeside hjælper dig med at finde kærligheden

Find Kærligheden på internettet - nemt & hurtigt

0

Hjemmesider hjælper dig med at finde kærligheden i udlandet

Før internettet, kunne det være noget af en udfordring, at møde og date en kvinde fra et andet land end Danmark. For at kunne lykkes med det, var man sådan set nødt til at rejse til det pågældende land, hvori man ønsker at finde sig en kæreste.

Heldigivs, er der med internettet, kommet virkelig mange fede hjemmesider, hvor man kan snuse til muligheden for at finde sig en kæreste fra udlandet.

Uanset om du søger en kvinde fra Rusland, Ukraine, Filippinerne, Kina, Polen, er der noget for dig

Mange dating-firmaer er begyndt at lave deres hjemmesider, som en slags “niche-dating” hjemmesider. Der findes f.eks. datingsider, der fokuser på at skabe par mellem russiske kvinder og mænd fra resten af verdenen. Jeg vil faktisk tro, at du kan finde en niche-dating side, til alle behov – lige fra homoseksuel dating, senior dating, dating for unge og naturligvis international dating, for dem, der vil finde kærligheden udenlands.

Hvad tilbyder disse hjemmesider?

Alle dating-hjemmesider, er et sårbart sted for snydepelse, scammere og folk, der ikke har rent mel i posen.

Hvorfor?

Fordi, på dating-sider, findes der mennesker, der søger efter noget intimt. Det er stærke følelser, der er tilstede – og som udgangspunkt, håber og tror de fleste mennesker på det bedste. Heldigvis findes der tips til, hvordan du undgår at blive snydt. Her er nogle af de vigtigste:

  • Send ALDRIG penge til en, du ikke har mødt i virkeligheden

    • En (måske åbenlys?) årsag til at scammere prøver at snyde dig, er for økonomisk vinding. De bruger gerne fæle og afskyelige taktikker, for at få dig til at sende dem penge. Det kan eksempelvis være, at de vil bruge pengene på en flybillet for at besøge dig, eller noget som umiddelbart vil komme dig til gode – Lad dig ikke blive udnyttet
  • Søg efter billedet på Google Image Search

    • Hvis du er i dialog med en sød kvinde, og det hele måske virker lidt for godt til at være sandt, kan du med fordel lave en Google Image Search. Det betyder, at du søger efter andre steder på internettet, dette billede vises – via Google. Chancerne er, at hvis du er i dialog med en scammer, de har hugget et eller flere billeder forskellige steder fra internettet.
  • Pas godt på dine personlige oplysninger

    • Del ikke uhæmmet ud af dine personlige oplysninger, som eksempelvis dit CPR-nummer, bank oplysninger, adresse og lignende. Disse kan misbruges, og du kan i værste tilfælde blive udsat for identitetstyveri.

Spar (og PAS PÅ dine) penge når du dater online

Der findes mange forskellige former for medlemskaber, når man benytter sig af online dating hjemmesider. Du kan eksempelvis betale et beløb hver måned, hver 3 måned, hver gang du åbner et brev, eller endda for et helt år ad gangen. Jeg har en hovedregel, som jeg vil have, du husker, når du vælger dating-side; benyt ALDRIG en dating-hjemmeside, hvor du skal betale for at åbne hvert enkelt brev. Disse sider kan være ekstremt mistænkelige – og de har jo et gevaldigt højt incitament, for at få folk til at kommunikere – uden det nødvendigvis er med en rigtig kvinde.

Jeg anbefaler ALTID mine venner og bekendte, at benytte en side, hvor du betaler et fast beløb hver måned, kvartal eller pr år. På disse sider, vil du få lov til at sende ubegrænsede mængder af breve, til de andre medlemmer – og det er jo i bund og grund det, man er derinde for.

Til sidst; Husk også at købe et medlemskab, der løber længere end 1 måned. Der er næsten altid penge at spare, hvis du køber et længerevarende medlemskab. Det er altid en god idé – medmindre, du regner med at starte kontakte, facilitere et møde, og forelske dig i en smuk kvinde, allerede indenfor 1 måned. Det vil jeg mene, er en smule urealistisk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.