Faux fur er blevet det helt store

Danskerne er helt vilde med faux fur jakker.

Efterspørgslen af faux fur jakker, og uægte pelsjakker, som det hedder på dansk, har været helt enorm den seneste år. Flere og flere danskere, og især kvinder er blevet meget mere bevidste omkring dyrevelfærd. Derfor kigger flere og flere i retningen af faux fur, fake fur, imiteret pels. Ja, kært barn har mange navne.

Fakefur.dk

Fakefur.dk har skabt en platform hvor de har samlet de bedste danske forhandlere af faux fur jakker. Også forhandlere af fake læder/imiteret læder er til at finde på hjemmesiden. Det er nemt at danne sig et overblik over de flotte og lækre fake fur jakker, som er at finde hos mange forhandlere, som så fint er listet op på fakefur.dk

Ikke nok med at det er nemt at skabe sig et overblik over de mange forhandlere af faux fur pakker, men man kan også på siden får inspiration og råd til hvilken uægte pelsjakke mans skal købe. Heldigvis findes jakkerne i alt lige fra hvid til sort og man kan sågar også få en pink pelsjakke.

Chanel siger ja til faux fur

Rigtig mange af de helt store modehuse og brands har meldt sig ind i kampen mod ægte pels, og derved ryggen til pelsindustrien. Blandt andet var Chanel en af de første til at rydde deres kollektion fuldstændig for ægte pels.