3 råd til hvordan du kan spare sammen til din drømmerejse

Solen og sommeren banker på døren, og det er tid til den obligatoriske sommerferie.

Men hvordan får man råd til sin drømmerejse?

Det spørgsmål stiller mange danskere sig selv hvert år. Det letteste er jo bare at tjene kassen, så man ikke behøver at tænke på hvor mange penge man bruge, men sådanne er hverdagen ikke hos de fleste danskere.

Hos de fleste danskere er penge en begrænsende ressource, og det er derfor vigtigt at bruge dem med omtanke. Det indbefatter blandet andet at man skal bruge sine penge på de ting, som skaber værdi for en, og ikke bruge dem på at betale overpris for kedelige ting i hverdagen.

Læs vores tre råd til hvordan du kan spare penge i hverdagen, så du kan tage på din drømmerejse!

1. Overse ikke de små udgifter

Mange tænker ikke på de små udgifter i hverdagen, da de i øjeblikket syner ubetydelige, men over tid kan det løbe op i mange penge.  Et god eksempel er streamningtjenster såsom HBO og Netflix.

99 kr om måneden, som HBO koster, virker ikke som særlig mange penge, men det løber op i 1.188 kr om året, og hvis man har adgang til begge tjenester, bliver det let over 2.000 kr om året.

2. Tjek dine forsikringer

Mange danskere betaler for meget for deres forsikringer såsom rejseforsikring og husforsikring. Det er lavet et utal af undersøgelser på området, og det er ikke unormalt at man kan spare over 3.000 kr om året blot ved at forhandle prisen med sit nuværende selskab.

informeo kan du læse mere om hvordan du kan spare penge på dine fasteudgifter, såsom forsikring, lån og a-kasse.

3. “Gør det mig lykkeligere” testen

Vi lever i et forbrugssamfund, men mange af de ting vi køber gør os ikke lykkeligere. Det er derfor en rigtig god ide altid at spørge sig selv, om de ting man køber virkelig gør en lykkeligere. Du vil opleve at svaret mange gange er nej. Og ja, så har du sparet det indkøb væk!

Hvad skal jeg gøre nu!

Log på din netbank og tjek dine fasteudgifter i dag! Tjek især dine udgifter til forsikring, forbrugslån, a-kasse og fitness.

Og ja, så er det bare at komme i gang!