Sådan finder du det billigste mobilabonnement

0

Når du skal vælge det rigtige mobilabonnement, spiller en række faktorer ind. Mængden af data. Om du får mobil med. Hvilke tjenester, der er med i købet. Men naturligvis er prisen en af de mest afgørende ting.

 

Og for at blive i samme retoriske formuleringer: Der er en række faktorer, der spiller ind på prisen. Og jeg giver dig her nogle tips til at finde det billigste mobilabonnement.

 

Brug mindre data

 

En af de mest betydningsfulde faktorer, der spiller ind på prisen, er mængden af data. Og du har derfor en hel del penge at spare, hvis du bare sørger for at bruge mindre data, så du kan passe ind i en mindre pakke. Men hvordan får man tilrettelagt sit mobilforbrug således, at der bruges mindst mulig data? Tag disse tre råd med på farten:

 

  1. Slå dine apps fra. I baggrunden, trods de er uåbne, bruger dine apps data for at holde sig opdateret. Deaktiver dette, og du har både penge og data at spare.
  2. Lad din telefon være slukket eller på flytilstand om natten, eller når du ikke bruger den. Så slipper du for at spilde unødig data.
  3. Vent med at downloade film eller store apps, til du er kommet på en sikker wififorbindelse.

 

Disse få tips kan hjælpe dig med at rykke en kategori ned i dataforbrug, og allerede dér har du sparet de første par hundrede kroner på årlig basis.

 

Brug en prissammenligner

 

At gennemskue en række forskellige tilbud kan være svært. Derfor er det rart med et kort og præcist overblik over, hvilket firma der tilbyder den billigste løsning til dig. Netop dette kan du gøre med de mange prissammenligningstjenester, som findes rundt omkring på nettet. De giver dig et lynhurtigt overblik over, hvor prisen er lavest, og hvor betingelserne er lige, som du ønsker, de skal være.

 

Størstedelen af disse prissammenlignere holder sig opdateret i realtid, så de altid finder de bedste tilbud fra teleselskaberne. Det er alt fra kampagnetilbud til generelle lavprisabonnementer. Og du får også et glimrende overblik over de betingelser, der er gældende for det pågældende tilbud – fx bindingsperioden.

 

Medregn alle services

 

For at finde det billigste mobilabonnement, skal du faktisk kigge på mere end blot det beløb, som du skal betale om måneden. Der er nemlig også flere ting, der gør sig gældende, og som har betydning for, om du får den laveste pris eller ej. Her kan du med fordel kigge på de ekstra services, som du kan få med i dit abonnement. Det kan fx være Spotify. Og det er faktisk et meget simpelt regnestykke at foretage sig. Hvis du har to abonnementer, hvor de er ens, bortset fra, at du får Spotify med i det ene, og det koster 20 kroner mere månedligt.

 

Hvis du alligevel skal have Spotify, og tjenesten koster 50 kroner månedligt, så er det mobilabonnement med Spotify, som kun koster 20 kroner mere månedligt, faktisk billigere end det andet – også selvom den egentlige pris er højere. Men sammenlagt sparer du penge.

 

Ved at holde et sådant overordnet overblik sikrer du dig, at du finder den bedste løsning – som er billigst på alle leder og kanter. Og det gør sig gældende med en række andre services også: Det kan også være adgang til HBO, andre musiktjeneste eller noget helt fjerde. Mere relevant kan det også være, at du får en helt ny smartphone med i dit abonnement; og det har naturligvis også en stor værdi.

 

Det kan derfor godt betale sig at sætte sig ned, åbne sit regneark og gennemgå de forskellige tilbud, så du kan sikre dig, at du får den billigste løsning. Fordi ved at vælge den billigste løsning kan du faktisk spare et par hundrede kroner om året, som kan bruges til noget, der er meget sjovere.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.