Privathospitaler er mere populære end nogensinde

0

Når det kommer til vores helbred er vi danskere ikke blege for at punge ud. Vi er blevet mere bevidste omkring de ydre omgivelser når vi er tvunget til at være sengeliggende. Derfor prioriterer vi gerne et hospital der har til formål at give deres patienter den ekstraordinære og professionelle behandling de netop er specialister i. Det er ikke længere kun den mere privilegerede del af befolkningen der benytter sig af alternative tilbud når vores helbred skranter. Lange ventetider i det offentlige gør at flere vælger at prioritere at få lavet ortopædkirurgiske indgreb i det private, da netop disse operationer giver lange ventetider, hvis indgrebet skal laves hos det man som oftest vil betegne som det naturlige valg – det offentlige.

 

Et privathospital i enestående omgivelser

Hos kysthospitalet ved Skodsborg er de særligt populære hos folk der vægter smukke omgivelser meget højt når de er tvunget til at være indlagt. De er specialister når det kommer til både ortopædkirurgi, plastikkirurgi og mave-tarmkirurgi, og kender derfor også til de bedste omstændigheder for en god heling efter en operation.

 

Bedre på alle parametre

Det er ikke kun de ydre omgivelser der bliver investeret i når folket vælger det private frem for det offentlige. Også maden der bliver serveret har noget at sige når valget skal tages. Hos et privathospital er det som oftest måltider af højere kvalitet, hvilket man som patient selvfølgelig i sidste ende betaler for. Derfor er det også et parameter der tages i betragtning alt efter hvordan man ønsker sit hospitalsophold skal være. Danskerne er derfor også blevet bevidste omkring hvad vi propper i munden og vil derfor heller ikke kun nøjes. Det sagdes blandt i vores øges indtag af kosttilskud. Dette er også en fordel privathospitaler rundt omkring i Danmark ser og maden er derfor også nøje udvalgt til de patienter der har samme prioriteter. Den høje kvalitet er et gennemgående parameter når der skal vælges behandling.

 

Skån dig selv for lange ventetider

Hos det offentlige er der som regel lange ventetider. Særligt når det kommer til operationer der ikke er livsvigtige at få foretaget. Disse operationer kan dog påvirke den enkeltes livskvalitet, hvilket ikke skal undervurderes. Typisk vil det være folk der en stor del af deres liv har været aktive og derfor har slidt deres led op. Netop derfor søger de særligt det private når operationen er sidste udvej for at få en normal fungerende hverdag tilbage. Som oftest er det også mennesker som disse der særligt ønsker en hurtig heling så de kan komme stærkt tilbage på benene.

På privathospitaler er økonomien som oftest bedre og derfor står de også klar med de nyeste teknologier, der kan være den afgørende faktor for en vellykket operation. Derfor ser mange det som en investering for deres fremtidige fysik og krop.

 

Betal for din forkælelse

Når man vælger selv at betale for sin operation har man selvsagt også gjort sig overvejelser omkring de mennesker der skal stå for selve forplejningen og operationen. Idet privathospitaler har en langt bedre økonomi end de offentlige hospitaler har, er der også råd til at den efterfølgende forplejning for den enkelte er bedre. Dette er en faktor der især står i høj kurs hos de private hospitalers patienter. Grundet den gode økonomi er det som oftest også de mest professionelle og dygtigste kirurger der tiltrækker det private. Derfor kan man også forvente at de vil gøre deres ypperste for at operationen skal lykkedes på bedst mulig vis.

Sidst men ikke mindst skal man ikke være bange for ikke at få de samme vilkår hvis noget går galt. Præcis ligesom med de offentlige hospitaler, er alle danske privathospitaler godkendt under den danske kvalitetsmodel.

Kilde: https://www.altinget.dk/artikel/149534-historisk-mange-patienter-paa-privathospital

Leave A Reply

Your email address will not be published.