Vigtigheden af den rette rådgivning, når du skal have ny bolig

Det kan være at du skal starte en ny familie med en lille på vej, derfor har dig og kæresten besluttet sig for at gøre jeres første boligkøb, men det er vigtigt at man allierer sig med en boligrådgiver, der kan støtte én – hvis uheldet skulle være ude. Mange danskere oplever nemlig efter at de har skrevet under på kontrakten, at der er adskillige mangler og fejl i boligen, der ikke blev offentliggjort ved gennemgangen af boligen. Det betyder, at de er nødt til at skulle bruge mange tusind på at rette op på disse fejl og mangler, fordi de ikke er blevet rådgivet tilstrækkeligt i købsprocessen, hvor de kunne have sikret sig fra at skulle tage pengene af egen lomme frem for den tidligere ejers.

 

Sikkerheden ved at få boligrådgivning ved køb eller salg

Eftersom du foruden en boligrådgiver er usikker på om hvorvidt man er sikret på, at handlen af boligen forgå på de rette vilkår, så du ikke skulle komme i klemme efter købet eller salget. For hvis man skulle møde en uhæderlig sælger, der kan gøre man føler sig i trygge hænder og siger alle de rigtige ting under købsprocessen, kan det være at man få nogle ubehagelige overraskelser efter man har skrevet under på skødet.

Med en boligrådgiver får du en vis sikkerhed og det giver ro i maven, når man skal købe eller sælge boliger for du vil være sikret en vis garanti, som du ellers ville have været foruden.

Det vil eksempelvis være med henblik på at købsaftalen er valid og har tilstrækkelige forudsætninger for dig og din partner, og gennemgang af alle dokumenter relateret til den bolig du er på udkig efter.

Du vil altid være sikker på, at du har en person i dit hjørne, som er med til at give dig den nødvendige rådgivning når tingene presser på. For sælgeren vil stor sandsynlig ikke have dine interesser sat for øje, da for personen vil den ene og alene være med henblik på, hvor hurtigt de kan få deres salg kørt igennem. Om det så bliver dig der kommer til at stå med omkostningerne, er fuldstændig ligegyldigt.

Dertil vil du altid være sikret en vis garanti og kvalitet ved salg eller køb af boliger. Og en af de gode steder at få rådgivning til dit boligkøb er hos Juridiskservicecenter.

 

Den rette boligrådgivning kan give dig store besparelser

Du vil kunne få hjælp til rådgivning af boligens reelle pris, så du ikke ender med at skulle betale for meget for din nye bolig. For som førstegangskøber har du ikke nogen ærlig chance for at vide: hvad en god pris er for den pågældende bolig.

Og hvis det viser sig at den bolig som du kunne tænke at købe, så vil du også have mulighed for at kunne få hjælp til prisforhandlingen af boligen. Du ønsker jo ikke at betale mere end boligen reelt set er værd, da det bestemt ikke er dine bedste interesser – især når du engang skal væk derfra, selvom det selvfølgelig ikke er noget man tænker på ved købet af sin første bolig.

Derudover vil du også være sikret at du ikke ville skulle betale de mangler eller fejlagtigheder, som din modpart normalt ville have skulle punge ud for. Det er ikke utænkeligt at man finder noget så en ubehagelig overraskelig som skimmelsvamp i sin nye bolig, der vil koste mange tusinde af kroner til at rette op på.

Hvorimod med en boligrådgiver ved din side, vil du ikke skulle stå for gildet, eftersom du vil være sikret på at de tinge der ikke blevet være gjort opmærksom på under købet, vil din modpart være ansvarlig for.