Kosttilskud – vejen til et bedre immunforsvar

0

Kosttilskud er, som navnet antyder, er tilskud til din kost, det kan derfor ikke stå alene uden en sund og varieret kost. For at vide præcis hvilke vitaminer du og din krop mangler, findes der blodprøver og tests man kan tage. De fleste yngre, sunde og raske mennesker kan et godt stykke hen ad vejen klare sig med en god multivitamin pille. Tit of ofte fortæller vores krop os faktisk hvad den behøver, det handler bare om at mærke efter. Føler du dig eksempelvis meget træt i en periode, kan det være fordi du mangler jern. Om vinteren, hvor solens stråler er få, oplever mange danskere også D-vitamin mangel i større eller mindre grad. Det kan skabes træthed og modløshed – og hvis budgettet ikke er til en længere ferie sydpå, så kan et tilskud at D-vitamin være løsningen. I de kolde måneder rammes mange også af forkølelse og halsbetændelse, det kan et ekstra skud c-vitamin afhjælpe, da det booster immunforsvaret. Som nævnt tidligere din daglige kost vigtigere end tilskud. En af de ting der er enormt vigtigt for menneskekroppen er omega fedtsyrer, der findes i for eksempel fed fisk, avocado og nødder. Bryder du dig ganske enkelt ikke om den type af fødevarer, kan du med fordel tage fiskeolie-tabletter på daglig basis. Fiskeolie smører vores led indefra og styrker også vores hår, hud og negle. Husk desuden at kosttilskud blot er en støtte til et velfungerende system og altså ikke fungerer som medicin. Gennem hele livet vil vores behov for forskellige typer af kosttilskud jævnligt ændre sig, vær opmærksom på din krops signaler.

Her kan du købe kosttilskud

Kosttilskud kan nøjagtig som med så meget andet købes både i fysiske butikker og online. Hvis du ønsker kyndig og professionel vejledning i junglen af vitaminer og mineraler, så bør du besøge din lokale helsekostbutik. Her vil personalet kunne guide dig på vej og målrette kosttilskud efter dine behov. Ved du derimod hvad du går efter, så er der ofte penge at spare ved at købe kosttilskud på nettet. Konkurrencen her er ganske enkelt større og mere tydelig. Mange helsekost webshops har desuden en support funktion, hvor du kan stille spørgsmål og få svar omkring de forskellige produkter. Det er desuden vigtigt, at du overholde den anbefalede daglige dosis, da et overdrevet forbrug kan give både mavepine og i værste tilfælde vitamin-forgiftning.

Læs også: Kosttilskud kan være nødvendigt for mange mennesker

Leave A Reply

Your email address will not be published.