3 tips til bedre pleje af dine negle

0

De fleste mennesker kan godt lide at have flotte negle og hænder. Desværre kommer vores hænder i kontakt med rigtig mange ting i løbet af dagen, der alle sammen er med til at slide på vores negle. Det er selvfølgelig ærgerligt, men der er meget man selv kan gøre, for at skåne både negle og hænder. For at gøre det lidt mere overskueligt, har vi samlet 3 tips til bedre pleje af dine negle:

  1. Få din neglelak til at holde længere med eddike
    Vi ved at det lyder underligt, men hvis du hælder en lille smule eddike på en vatrondel og derefter ”smører” det på din negl, inden du påfører neglelak, vil neglelakken sidde bedre fast og derfor holde længere.
  2. Er dine negle ved at blive gule?
    Hvis dine negle er ved at blive gule, bør du prøve at bade dem i kamille. Vi ved godt at det måske lyder lidt skørt, men det hjælper faktisk. Hæld en halv liter vand i en gryde og tilføj en lille håndfuld tørrede kamilleblade og lad det simre i 20 minutter. Dyp derefter neglene i vandet i ca. 15-20 minutter. Gør dette 3 gange om ugen for at opnå de bedste resultater.
  3. Brug handsker
    Hvis du dagligt er involveret i madlavning, rengøring og lignende, bør du kraftigt overveje at bruge handsker. De skåner dine hænder, så vand, sæbe og andre kemikalier ikke ødelægger dine flotte negle.

Vil du også gerne have lange og flotte negle?

Hos Cosmec tilbyder vi både kunstige negle, shellac, manicure og pedicure. Besøg vores website allerede i dag og bliv klogere på både behandlinger og priser. Vi glæder os til at høre fra dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.