Amazing Living sætter fokus på House Doctor

0

House Doctor er ugens brand hos Amazing Living. I denne uge sætter vi fokus på House Doctor, som er en af vores absolut ynglings leverandører. Vores samarbejde med House Doctor startede for ca. 8 år siden, og blev ret hurtigt et af vores allermest populære brands, med deres 4 årlige kollektioner. Kendetegnet for House Doctor er deres professionalisme og så er de er nyskabende og innovative og helt klart en af de mest succesfulde danske virksomheder. De har om nogen fingeren på boligpulsen. House Doctor´s interiør bliver designet i Danmark og deres produkter er trendy og luksuriøst boligtilbehør til moderne hjem i god kvalitet. House Doctor`s stil er provokerende, personlig og ikke alt for formel. De tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

Hos Amazing Living fører vi et bredt udvalg af House Doctor´s kollektions, som byder på vitrineskabe, sofa – og spiseborde, kommoder, skrive – og barborde, puder, plaider, spejle, hylder, knager, rammer, illustrationer, bestik, tallerkner, vaser, lysestager, lanterner, alt indenfor for brugskunst og meget mere interiør.

Historien bag House Doctor

House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med hovedsæde i Ikast og forhandlere over det meste af verden. Bag virksomheden står tre søskende – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle udstyret med kreative gener og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden. House Doctor blev grundlagt i 2001 og beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere.

De 2 søstre åbnede en butik, men synes hurtigt at udvalget af brugskunst, som blev forhandlet i Danmark var utilfredstillende og gik i gang med at undersøge muligheden for selv at producere og så var ideen til House Doctor´s succes født. Siden er broderen trådt ind i firmaet og House Doctor er vokset hastigt lige siden. House Doctor har desuden også skabt Meraki, som er skønne velværeprodukter uden farvestoffer og parabener, samt Nicolas Vahé, et velsmagende brand af delikatesser og gourmet produkter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.