ProKennex – Når den rigtige ketcher gør hele forskellen

0

Hos Prokennex.dk ved vi, at den helt rigtige ketcher gør hele forskellen. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets ketchere til altid favorable priser til såvel nybegyndere som professionelle indenfor genrerne badminton, tennis og squash.

Uanset om du er nybegynder, hygge-motionist eller spiller badminton, squash eller tennis på professionelt plan, så har Prokennex.dk den helt rigtige ketcher til dig. Vi tilbyder et stort udvalg indenfor ketchersport og har helt sikkert også en ketcher, der matcher dine behov. Vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning i, hvordan du vælger den helt rigtige ketcher, der er nemlig flere ting at tage i betragtning, når der skal vælges imellem de mange spændende modeller indenfor ProKennex sortimentet.

ProKennex tennisketcher

Hos ProKennex.dk tilbyder vi et stort udvalg af ketchere til tennis. Vi rådgiver gerne om kvaliteter og egenskaber, som er med til at give dig den helt rigtige tennisketcher. At finde den helt rigtige ketcher til det helt rigtige spille niveau afhænger bl.a. af:

 • Design
 • Materialets lethed
 • Støddæmpning
 • Kinetic teknologi
 • Vibrationsdæmpning
 • Modvirkning af tennisarm
 • Balance
 • String pattern
 • Flex niveau
 • Strengekvalitet
 • Hovedstørrelse
 • Vægt

ProKennex badmintonketcher

Her er det igen mange af de samme egenskaber du skal være opmærksom på inden dit valg af den helt rigtige badmintonketcher. ProKennex er bl.a. kendt for deres unikke og patenterede teknologi indenfor kulfiber ketchere. Tjek gerne disse egenskaber ud inden dit valg af badmintonketcher for at se om ketcheren matcher dine behov:

 • Hovedstørrelse
 • Vridning i skaftet
 • Balance
 • Flex
 • Forstærkning i ramme og hals
 • Strengekvalitet
 • Vægt

ProKennex squashketcher

Vi tilbyder ligeledes et spændende udvalg af kvalitets squashketchere til favorable priser. Her er der igen fokus på letvægtsmateriale som titanium eller det innovative Reactonyl materiale med øget slagfelt. Egenskaber som vægt, hovedstørrelse, balance, strengemønster og valg af strenge går igen i denne kategori. Vi glæder os til at ”klæde dig på” med den helt rigtige ketcher.

Leave A Reply

Your email address will not be published.