Udendørstiden er vigtig for vores hunde

Friluftslivet giver et friskt og interessant miljø for at holde dit kæledyrs sind aktiv

0

Friluftslivet giver et friskt og interessant miljø for at holde dit kæledyrs sind aktiv, og afskrækker destruktiv adfærd, du ikke ville se. Vi ved, at udendørstiden er vigtig for vores hunde, men hvem har ikke brug for lidt ekstra træning? Her er et par ideer til at stimulere aktiviteter, du kan dele med din hundekammerat:

1.) Gå en tur – Dette er en fantastisk måde at nyde lidt tid udenfor med din hund. Faktisk anbefales daglige vandreture for de fleste hunde som et minimums element i deres træningsrutine (og også folk). Vandreture giver dit kæledyr en chance for at møde nye venner i nabolaget, stimulere deres sanser og lindre sig selv. Når du tager din hund uden for, så skal du huske at bruge en bly eller et snor, og sørg for, at hun har en behagelig krave med navn og ID-mærke.

Det er en fælles høflighed at rydde op efter din hund, især under ture rundt i kvarteret. Affaldsoprensning behøver ikke længere at være et beskidt job.

2.) Baghave – Park ”Hente” – Uanset om du spiller i din have, eller du tager din hund hen til en lokal park, er der ikke noget sjovere end et godt gammeldags spil, f.eks. ”Hente”. Det tapper i deres instinkt til at jage og hente, og de ser frem til belønningen for at vende tilbage til en glad ejer igen og igen. Der er en hel række hente hundelegetøj til rådighed for at erstatte den kloge tennisbold, mange af os husker. Andre favoritter inkluderer populære hente legetøj til både land og vand.

3.) Vandreture – Hvis din hund kan lide lidt cross country action, så tag den på en naturvandring. Som til enhver anden tur anbefaler vi, at du har hunden i snor til at sikre sig, at den ikke forvildes for langt væk. Vandreture gennem skovklædte stier eller høje græs udsætter dem for nogle få farer end en gåtur ned ad en fortovet – lopper og flåter, skarpe klipper og udragende trærødder eller grene – men der er flere produkter designet til at beskytte din hund fra disse udendørs elementer. Før du går i skoven, skal du overveje at få din hund en loppe og kryds krave.

Ligesom vi glider på vores vandresko og jakke inden vi går ud, har hunde også brug for beskyttelse mod elementerne. Du ved aldrig, om stien har skarpe klipper, solstrålende asfalt eller lejlighedsvis skur af brudt glas, men heldigvis findes der hundeartikler, såsom hundestøvler til rådighed for næsten enhver størrelse eller race. De glider komfortabelt lige over alle fire poter og Velcro® sikkert på plads. Sørg for at klippe din hunds negle før en vandretur for at forhindre dem i at blive fanget i deres støvler.

For lange vandreture på varme dage, husk at hunde og hvalpe har brug for rigeligt med vand for at forhindre varmeudmattelse og dehydrering. Sørg for at holde en vandkilde klar, såsom sammenklappelig mad og vandskåle eller vandflaske med foldebeholder.

4.) Vandsport? – De af os, der ejer en form for retriever, ved, at det på en varm dag er svært at holde dem ude af den nærliggende dam, sø eller strøm. Ligegyldigt hvad racen er, så er vandsport en fantastisk måde at afkøle din hund, når temperaturen når højt op.

Ligesom du ville med nogen familiemedlem, overveje vandsikkerhed, hvis du kan lide at tage din bedste ven ud med sejlads med dig. Mens mange hunde er naturlige svømmere, skal du stadig medbringe en kystvagt godkendt kæledyrs livsforsvar for at holde hundens hoved over vandet uden at begrænse hendes bevægelse eller vejrtrækning.

Leave A Reply

Your email address will not be published.