Her er de mest populære sportsrejser i 2017

0

I mange år har det været en dansk ferietradition, at når sommerferien nærmede sig, så skulle campingvognen friskes op til bilferien, ned igennem Europa på E45 og ud til diverse campingpladser, beliggende under lidt mere eksotiske og varme himmelstrøg. Eller også foregik det via charterfly til et turisthotel, fyldt med mennesker og med inkluderende aktiviteter, der måske ikke altid faldt i alles smag og behag. Sådan er det ikke længere. Det er blevet sådan, at for mange danskere, der er den klassiske charterrejse til Mallorca, vandretur på Færørene eller kør-selv ferien til Gardasøen i Italien blevet lidt for gammeldags, besværlig eller kedelig. Derfor kunne det måske på tide at udskifte de gammeldags ferieformer med en type rejse, der giver dig lidt flere muligheder på ferien.

Den type rejse kunne passende være sportsrejsen. For selvom at sportsrejsen umiddelbart kan lyde meget simpel og banal, så kan den med den rette planlægning blive til en kombination af flere forskellige rejsetyper.
Det er på meget få år og meget hurtigt blevet en ferieform, der har fået en stor fanskare i Danmark. Dette skyldes, at man ikke nødvendigvis skal knokle sig igennem hele ugen, hvor man ellers kunne ligge og dase i skyggen. For med en sportsrejse bestemmer du selv, hvor meget aktivitet, der skal laves i løbet af den periode, hvor der er blevet afsat dage i kalenderen.

Danskernes foretrukne sportsrejser i 2017

  • Fodboldrejsen: Det er klassikeren, når det kommer til det typisk valg af en sportsrejse. Men for at rejsen ikke kun skal være for dem i familien, der går op i fodbold, så er det vigtigt, at du sørger for at finde en by, hvor du kan gå på opdagelse, før og efter kampen. Behovene kan være forskellige; er familien til storbyshopping i London, til strandture langs vandet i Spanien eller Frankrig, og så videre. Det handler om at fylde tiden ud, så både du og dem, du rejser med, ikke bare skal sidde i hotellobbyen før og efter kampens afslutning og vente på det næste fly tilbage til Danmark. Du kan derfor også med fordel tjekke kalenderen for at finde de kampe, der kan give den bedste atmosfære på stadion. Rivalopgør, derbys, afgørende runder i programmet. Rejsen bliver bedre, jo bedre kampen har været. Ifølge rejsesiden Lagunen går de fleste fodboldrejser til Barcelona og styrbyer så som London. Men også lande som Tyskland og Italien er populære destinationer, hvis det ikke skal være for dyrt.
  • Golfrejsen: Golfrejsen er en hyggelig sportsrejse, der er oplagt for en større familie hvor der både er ældre og små familiemedlemmer. Selvom man snildt kan spille golf i Danmark, så er det lidt sjovere at rejse rundt til diverse golfbaner i mere eksotiske og varme klimaer end Danmark. Slip for dårligt vejr og nyd det rolige tempo på de flotte golfbaner, der findes rundt omkring i verden. Et af de populæreste steder for golfrejsen er Florida, hvor der er enormt mange golfbaner. Selvom det er en fabelagtig og flot destination, der helt sikkert vil blive husket i lang tid, så findes der også gode golfbaner i Frankrig og Portugal, hvis man gerne vil blive i Europa og derved spare nogle penge på flybilletter.
  • Trekking-rejsen: Hvis du og dine rejseledsagere elsker at gå kilometerlange ture i smukke omgivelser i roligt eller højt tempo, så er trekkin-rejsen en sportsrejse for dig. Særligt i lande, der har bjergkæder eller bakkede landskaber er der igennem flere år lavet og udarbejdet vandreruter til nysgerrige vandrere, der strækker sig over mange kilometer. Et godt sted for begyndere til denne ferieform er den portugisiske ø Madeira. Øen er fyldt med vandreruter af forskellige sværhedsgrader, både i tæt jungle/skov og på øde bjergterræner, med udsigt over vandet. Ellers kan du prøve kræfter med den legendariske ”Camino” i Spanien, der kan tage flere uger at gå igennem. Den kan sagtens tages sammen med en eller flere ledsagere, men det er ligeså klassisk at tage den alene.

Disse tre typer sportsrejser er bare tre af de mest populære på markedet. For der findes mange andre rejser, der kan passe til ethvert behov, alt efter om du ønsker en sportsrejse med knald på, eller en lidt mere afslappet sportsrejse, hvor der også er tid til pauser. Vil du have flere ferie og rejsetips så kan vi anbefale at besøge rejsesiden lagunen.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.