Nyt energibesparende køle-fryseskab til erhverv

0

Scotsman A/S har startet salget af hvad betegnes som verdens billigste køle-fryseskab. Det er dog ikke selve prisen på køle-fryseskabet der hentydes til, men derimod den efterfølgende drift.  Inventus er navnet på dette lavenergi skab som kan give besparelser på elforbruget på op til 90% i forhold til et traditionelt køle-fryseskab.

Inventus bryder fuldstændig de rammer der tidligere har væres for energiforrug og har som det eneste professionelle køleskab fået A+ mærket i EU´s energimærkning. Inventus er derfor anerkendt som et af de mest miljøvenlige og energibesparene professionelle køleskab på markedet.

Udover at være billig i drift er skabet også en fornøjelse at bruge. Der er tænkt på det hele i forbindelse med det indvendige design der optimerer muligheden for rengøring og vedligehold. Udvendig er skabet også præget af innovativt design, der tager sig godt ud i storkøkkenet eller produktionen.

Inventus forhandlers af Scotsman i Hvidovre, der servicerer erhvervslivet med professionel køle- og fryseudstyr i helke landet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.