Din guide til konfirmationskjoler i 2018

0

Så er det ved at være tid. Tid til at få det vigtigste på plads inden konfirmationen til foråret. Næste års konfirmationskjoler er nemlig netop blevet lanceret. Og det gælder om at være i god tid, når det kommer til kjolen. Det er nemlig vigtigt ikke at stresse. Derfor skal du helst ikke skulle vælge den, når tiden er begyndt at blive knap.

Kollektionerne i år har mange forskellige muligheder, så der er noget for enhver smag. En trend overskygger dog de andre: Blonder og lange ærmer. Helst i en kombination. Disse to ting er allerhøjeste mode i næste års kollektion. Så hvis du gerne vil følge moden til punkt og prikke, så er det en kjole, der indeholder disse to ting, du skal vælge.

Inden du vælger din konfirmationskjole

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange muligheder af konfirmationskjoler, der er. Der er dog nogle ting, du skal huske, inden du vælger kjolen til din store dag.

Du skal huske:

  • at du skal føle dig godt tilpas i den. Det er simpelthen alfa og omega. Så selvom du meget gerne vil følge trenden, så husk at det vigtigste er, at du godt kan lide at have den på, og at du føler dig smuk i den.
  • at gå efter din egen stil. I samme stil som det første punkt, så husk at det er vigtigt, at kjolen passer til dig og din personlighed. Det vil du også være gladest for i det lange løb.
  • de mindre detaljer. Hvilke sko og smykker skal du have på – og passer det til kjolen. Og husk, at undertøjet skal være hudfarvet, for ellers kan man se det igennem kjolen.
  • at lave research på forhånd, så du ved, hvad du vil have – selvom du nok bliver nødt til at gå, i hvert fald en lille smule, på kompromis.

Du kan også vælge at anskaffe dig nogle billige, brugte kjoler og få syet dele af dem sammen til en nærmest helt ny kjole. Dermed kan du måske få de nye trends uden at skulle bruge en masse penge på at købe en helt ny kjole.

Husk at der findes tusindvis af konfirmationskjoler, og at det er vigtigt at starte i god tid. Gør du dette, slipper du for at stresse, når du skal vælge en kjole. Dermed er sandsynligheden også bedre for, at du får den helt rette kjole. En af de få kjolebutikker som netop har lanceret deres konfirmationskjole kollektion for 2018 er Sandberg konfirmationskjoler i Århus og København. Her kan du se deres bud på den kommende konfirmationsmode.

Leave A Reply

Your email address will not be published.