Overvejelser, du bør gøre dig, når du skal vælge rengøringsfirma

Der er mange ting, som spiller ind, når du skal vælge dem, som skal stå for din hjemlige rengøring. Følgende skal oplyse omkring de forskellige fordele og ulemper ved valget mellem et professionelt rengøringsfirma og en enkelt person.

0

Overvejer du at hyre nogen til at klare rengøringen hjemme hos jer? At vælge rengøringsfirma kan være lidt af en hovedpine, da det ses, at udvalget er lidt mere end overvældende. Prisen afhænger meget af, hvor meget erfaring virksomheden har optjent og hvor mange udgifter, som de hver måned skal have betalt. Man skal derfor finde fordelene ved at hyre et større firma, der har flere udgifter og koster mere, mod en enkelt person. 

Det ses dog, at der højst sandsynligt bliver udført bedre rengøring hos de mere rutinerede udbydere. Dette skyldes, at de har erfaringen, bedre remedier samt udstyr, der alle er med til at skabe en formentlig større kvalitet. Derudover er det dyrere for den ansatte, hvis de ikke leverer, da en tabt kunde er dyrere for dem at miste.

Find hjælp i lokalsamfundet

Jo længere væk du søger, jo mere tid skal din udbyder af rengøring bruge på transporten hen til jeres adresse. Derudover stiger deres omkostninger i benzin og slitage på biler også. Derfor skal du eksempelvis ikke vælge et rengøringsfirma i Køge, hvis du selv bor i København. Nej, for hvis du bor i Køge, så bestil rengøring Køge. Det er både billigere, bedre for miljøet og godt for lokalsamfundet.

Forskel på rengøringsfirma og enkeltmandsfirma

Hvis du vælger et firma, får du et langt mere rutineret team, hvis du eksempelvis vælger erhvervsrengøring. Firmaet arbejder hurtigere og bruger specialiserede industri-rengøringsmidler, der ikke blot er det billigste universalmiddel på markedet. De bruger flere klude, hvor det ses, at der bruges en ny klud til hvert rum. Dette gøres for at minimere risikoen for, at bakterier spreder sig fra rum til rum.

Derudover har rengøringspersonalet i en større virksomhed bedre indsigt i rengøringen samt hvilke steder, der er mere udsatte for bakterier. Forståelsen bag bakterier og deres smittefare er med til at gøre resultatet bedre. Dette skyldes, at der bliver lagt en ekstra indsats i at rengøre disse udsatte steder, hvor snavset og bakterierne samler sig.

De ved bedst, hvordan man fjerner disse mest effektivt.

De er generelt bedre specialister i rengøring

Som nævnt før kræver det indsigt i både rengøringsmetoder, rengøringsmidler og hvilke materialer og overflader der bedst behandles med hvad. Ydermere kræver det at man har rengøringsmidlerne til det. Har man ikke denne viden, måles en rengøringskvaliteter i mængden af knofedt, der er endnu et universal rengøringsmiddel. Hvis universal sæbe og knofedt bliver brugt alle steder, risikerer man, at visse overflader tager skade og andre ikke bliver rengjort ordentligt.

Det er ikke sikkert at du har brug for special rengøring. Men du har nok heller ikke specielt brug for, at din bestilte rengøring kan skade dine ejendele – uanset om du får privat rengøring eller erhvervsrengøring.

Bedre arbejdsvilkår. Det kan ses i rengøringen!

Rengøringspersonalet, der indgår i et lovlydigt rengøringsfirma, nyder også godt af den overensstemmelse, der eksisterer. Det inkluderer ferie, løn i forbindelse med sygdom, pension m.m. Og det mærkes på resultatet, at denne sikkerhed afspejler sig i arbejdet, der lægges for dagen.

Derimod vil en solo-rengøringsmand eller dame, der måske endda også arbejder sort, ikke få den samme dækning, sikkerhed og udbetaling, i forbindelse med sygdom m.m.

Det er naturligvis økonomisk fordelagtigt at spare 50 kr. i timen, hvis man kan vælge en til at gøre rent hos sig. Men hvis resultatet ender derefter, og man i stedet for at nyde den udførte rengøring, irriteres over, at der ikke blive gjort godt nok rent, har man så vundet noget i sin besparrelse?

Der er et citat, der her er blevet omskrevet, så det passer til denne kontekst, der rammer problematikken lige på: “Glæden over at spare penge, varer som regel langt kortere end skuffelsen over at have købt den forkerte rengøringsservice”.

Mange valg og mange fordele

Hvis du har gjort op med dig selv, at du vil have rengøring, skal der lyde en stor anbefaling herfra. Det anbefales, at du vælger en lovlig løsning, hos et firma med erfaring og et rengøringspersonale, du har tillid til.

Det giver bedre rengøring og mere ro i maven, mens du laver de ting, som gør dig glad.

Med rengøringshjælp vil du have et ryddet og rent miljø

Alle som har haft rengøringshjælp i hjemmet ved også, at man har større tilbøjelighed til at rydde op inden den ugentlige rengøring finder sted. Dette er ofte en aftale, der bliver lavet, når rengøringshjælpen bliver planlagt.  Yderligere vil et ryddet hjem også skabe et bedre indtryk af den person, du er. Rengøringshjælpen skaber altså en rutine, der siger “Ryd op, få gjort rent”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.