Ryd op

0

Det er nemt at komme til at samle alt for mange ting i hjemmet, men med en god gang oprydning kan der laves plads til mange ekstra ting.

Du kan dog også få samlet så meget sammen så både huset, kælderrummet, loftrummet og garagen er fyldt med indbo og ting som du ikke skal bruge til noget lige nu. Men hvad nu hvis du skal bruge det senere?

Der er heldigvis flere muligheder for opbevaring af dine ting. Hvis du gerne vil have lidt mere plads i hjemmet, kan du leje et opbevaringsrum hos et self storage center.

Du kan også lave mere plads i hjemmet, enten ved at bygge et skur, eller ved at købe eller leje en container som xtra opbevaringsrum.

Har du fyldt hjemmet op med ting som ikke har en værdi og som du ikke skal bruge, er det nok på tide at køre en tur eller flere på genbrugspladsen. Overvej eventuelt om det er ting som kan have værdi for den lokale genbrugs, og aflever tingene der i stedet for at smide dem ud.

Du kan leje eller låne trailere mange steder, så det er ikke her du kan finde en undskyldning for ikke at få ryddet op i dine ting. En stor lukket flyttetrailer er god hvis du har mange ting som du skal have flyttet ud af huset og kørt væk.

Har du ikke en bil, eller er der ikke anhængertræk på bilen, hjælper traileren selvfølgeligt ikke så meget. I sådan et tilfælde kan du leje en kassebil eller flyttebil til oprydningsdagen.

Se mere om hvordan du undgår rod i hjemme på http://kvindetid.dk/vil-du-undgaa-rod-i-hjemmet-har-du-for-mange-ting/ hvor du også finder mange andre nyttige artikler om bolig, flytning, opbevaring mm.

Når du har fået ryddet op og ryddet ud i huset, er der mere plads og mere luft. Den xtra plads som kommer i et hus som er ryddet op giver mere energi og overskud, da man ikke skal forholde sig til så mange ting når man færdes i huset.

Så det er bare med at komme i gang med oprydningen og få styr på dine ting. Hvad skal gemmes hjemme, hvad skal gemmes i et depotrum og hvad skal køres væk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.