Er Fransk Bulldog den rette hund for dig?

Jamen, det kommer helt an på hvilken type hund du leder efter. Chancen er til gengæld ret stor, for det er virkelig en dejlig hund. Lad os se på det!
En Fransk Bulldog har selvfølgelig som andre hunde, en masse stærke og svage sider. Lad os først tage udgangspunkt i de stærke sider, så vi kan komme helt tæt på hunderacen.

En Fransk Bulldog’s gode sider?

Den Franske Bulldog har en masse stærke sider. En af dens stærkeste sider må siges at være dens sociale gen. Det er en virkelig social hund, som kun vil dig og din familie det aller bedste. Den er kommet for at blive, og for at være en del af familien. Tit og ofte betegnes den franske som den mest sociale hund. Det er ikke uden grund. Lad mig give dig nogle eksempler.

Din Franske Bulldog vil aldrig tillade sig, at gå ude i en baggård i en hel dag. Den vil ind og være med hvor dig og din familie er. Den vil med på stranden og hygge.

Når en Fransk Bulldog kommer ind i din familie, er det som en hel ny personlighed der kommer ind. Man kan ikke sætte Franske Bulldog over en kam, de har alle deres egen personlighed. Det er det som gør den så fantastiske. De kan være meget stædige, og meget sociale. Kalder du på din franske, er det langt fra sikkert, at den kommer med det samme. Den skal lige tænke sig om, og om det nu kan være rigtigt at den skal komme. Det skal du kunne leve med, hvis du anskaffer dig en af de populære hunde.

En anden af dens stærke sider er, at den i modsætning til mange andre hunde, fungerer fantastisk som lejligheds hund. Dette kan sagtens være forklaringen på dens store popularitets mæssige fremskridt. Det er en hunderace som ikke kræver særlig meget motion. En enkelt gå tur om dagen i lavt tempo, kan være rigeligt.

Dens dårlige sider

Der er ikke så mange, men der er dog noget du skal være opmærksom og klar på INDEN du anskaffer dig en sådan hund. Det er en hund, som tit er arvlet forkert. Der har ikke været nok danske avlere og derfor er mange gået til udlandet. Dette har betydet faldende kvalitet, desværre.

En fransk bulldog kan ikke svømme, og det er måske ikke som sådan en dårlig side, men noget du skal være klar over!

Den kan have vejrtrækningsproblemer, på grund af sin næse. Den er blevet arvlet til at have en meget trykkende næse, fordi folk synes det er sødt. Det er det muligvis også, men det er i den grad noget man skal være opmærksom på.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så tjek http://www.enfranskbulldog.dk, og få mere fakta samt tips og tricks.

/Louise Hansen