3 måder at skaffe en billig murer

0

Der findes en del måder, at skaffe en billig murer. Mange af dem kan være ulovlige, og dem gider vi ikke gå i detaljer med i denne artikel.

1) Få 3 tilbud på en murer

En af de mest kosteffektive måder at anskaffe en murer på, er ved at indhente 3 tilbud. Grunden til at det er meget kosteffektivt, er simpelthen fordi, at 3byggetilbud kun indhenter de bedste tilbud. Forestil dig, at de har 15 murer som er ledige. De spørger dem alle, hvad de kan klare opgaven for, og kun de bedste tilbud bliver valgt. Og nu tænker du sikkert, at de må gå ned på kvalitet, og overraskende nok – så bliver kun de bedste murer spurgt, og dette sikrer dig den bedste kvalitet.

Skal du bruge en murer i Odense kan du læse mere her: http://www.murer-odense.dk

2)Vennetjenester

Det er ikke nogen hemmelig, at det kan være ret dyrt at anskaffe sig en murer. Derfor kan du, hvis du kender en murer, gøre noget til gengæld. Du skal altid tænke på, at selv en murer som formentlig kan klare det meste håndværksmæssige, kan have brug for hjælp på andre fronter. Det kan være du kan tilbyde hjælp med hans PC eller hjemmeside, og på den måde kan det gå lige op. Jeg ved at der er rigtigt mange computer “nørder” som laver denne ombytning med håndværksfaglige folk, og det er jo en god idé!

3) Kontakt hver enkelt murer firma og hør hvad de kan gøre

En lidt mere besværlig måde at gøre på end nr. 1, det må jeg sige men, det kan sagtens lade sig gøre, hvis du bor i et område, hvor du synes det giver mere mening, eller der kan måske være en anden begrundelse. Så det kan du sagtens gøre, men du skal huske at når du ringer/kontakter dem, at sætte priserne op i mod hinanden, og vise murerne, hvad du har fundet ud af, måske vil det fører til at et firma, går ned i pris fordi de virkelig gerne vil have opgaven.

Leave A Reply

Your email address will not be published.