Designer ure – til under kr. 2500

0

Designer ure – til under kr. 2500

Vi har fundet 5 flotte, moderne og klassiske designer ure til under 2500 kroner, se listen herunder:

Daniel Wellington

Daniel Wellington Classic Series

Daniel Wellington er for alvor kommet på folks læber grundet deres store succes med rækken af farverige NATO-remme. De populære remme har eksisteret i mange år og været brugt i den amerikanske flåde, deraf navnet NATO. De er dog mere populære end nogensinde, og de Svenske urmagere Daniel Wellington, laver de mest iøjnefaldende på markedet. Bedre endnu, er at alle remme er udskiftelige, så inden du køber, skal du bare bestemme dig for om uret skal være i sølv eller guld. Dette designer ur er et super godt køb.
Find dit Daniel Wellington Classic ur her!

 

Uniform Wares 203 series

Uniform Wares 203 Series

I tilfælde af du gik glip af nyhederne på den store Basel messe, da er dette års store ur trend; NAVY. Vi foreslår, at du komme om bord med denne nye stil fra London urmageren Uniform Wares, som har en æstetisk ren blå læderrem, en flot rustfri stål flade og ridsefast safirglas.
Set til netop kr. 2500,-. uniformwares.com

 

Avant Diffuse

South Lane Avant Diffuse

Vi har tænkt på denne svenske urmagers designs siden vi første gang så deres kollektion på Pitti Uomo i 2014. South Lane Stockholms nye designs, som er et radikalt skift fra mærkets tidligere designs, opstod udfra den travle, urban scene i East London. Urets detaljer er baseret på abstrakte naturlige elementer, der findes i området. Dette er South Lane´s mest dristige kollektion til dato.
Er set fra kr. 1875,- ved  south-lane.com

 

Swatch Blackie Irony Chrono

Swatch Blackie Irony Chrono

Hvis du søger efter et ur med lidt ekstra bang for dine skillinger, så prøv Swatch Irony Chrono. Vores favorit er Blackie, som har en stor (men afgørende ikke overdimensioneret) 43 mm rustfrit stål-sag, der matcher Milanese remmen og tre ekstra tidtagere; for 60 sekunder, 60 minutter og 1/10 sekund. Der er endda tachometric skalaer omkring ringen for at kontrollere din hastighed.
Set til kr. 870,- i Swatch butikker.

 

mvmt-bluebrown-leather-herreur

 

MVMT Blue/Brown Leather

Vil du gerne have mange komplimenter, bare på grund af dit ur? Hvis ja, så er MVMT Blue/Brown Leather (udtales movement) designer ur – det perfekte Minimalistiske ur til dagens gentleman. Med sit hærdede mineral krystal glas, kombineret med den dybe blå farve, som leder tankerne tilbage til de populære Storm ure i 90´erne og den mørkebrune læderrem – rammer dette ur plet, til en rigtig fornuftig pris.
MVMT Blue/Brown Leather er set til kr. 1.195,-

Leave A Reply

Your email address will not be published.