Nordiclån

0

Nordiclån har set dagens lys, og det er allerede blevet modtaget med kyshånd af låneglade Danskere. Hvem er Nordiclån, og hvad tilbyder de? Nordiclån er en del af DER koncernen, der smider endnu et brand på gaden. De står i forvejen bag brands som Fokuslån og Leasylån. Nordiclån bliver blandt eksperterne tippet til at blive en af sommerens helt store spillere på det danske lånemarked, og hvis de bruger den samme mængde reklamekroner på Nordic lån, som de har gjort på Fokuslån er der ikke nogen tvivl om at det sagtens kan blive Danskernes foretrukne låneudbyder i 2016. DER koncernen kører virkelig den store charmeoffensiv i stilling med dette lån, men det betyder desværre også at kliklånet bliver ofret til fordel for dette nye brand. Dog er det positivt at se at renten er sænket i forhold kliklånet. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet og ansøgningen foregår som de fleste andre online lån med NemID og du får svar på din ansøgning indenfor meget kort tid.

Lån op til 50000 med et Nordiclån
Danmarks nye lån er på gaden.

Hvad gemmer sig under indpakningen og hvad kan lånet tilbyde?

Renten er rent faktisk meget rimelig, og vil helt klart kunne konkurrere med de fysiske banker. Dog er der ikke noget krav om sikkerhedsstillelse fra låntagers side. 8.73% er hvad renten starter med. Dog skal du som regel have en forholdsvis solid økonomi for at kvalificere dig til den laveste rente. 

Hvad er fordelene så ved at tage et Nordiclån?

  • Du får svar med det samme
  • Penge udbetalt samme dag
  • Lån op til 50.000 kroner
  • afdragsfrihed op til 90 dage
  • Du skal ikke stille sikkerhed

Kravene til låner er simple.

  • Du skal være min 20 år
  • Do skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke stå registreret i RKI

Nordiclån med NemID

Sådan ansøger du et Nordiclån.

Du går ind på deres hjemmeside og trykker på ansøg. Du skal have dit NemID parat og du skal måske også kunne dokumentere en indtægt og bevise at du er i fast arbejde. Når du har ansøgt bliver du som regel ringet op af en lånerådgiver der gennemgår lånebetingelserne med dig i telefonen. Herefter skal du bare godkende lånet med dit NemID og du kan nu bare vente på at pengene tikker ind på din konto i løbet af 1 times tid.

Lån penge billigt

Vi vil alle helst have at vores lån bliver så billigt så muligt derfor er det også altid en god ide at undersøge hvor du kan låne penge billigst. Generelt er det en rigtig at undersøge flere låneudbydere inden du beslutter dig for hvilket lån der passer bedst til dine behov. Du kan søge så mange lån du har lyst til det koster ingenting. Du skal altid huske at sammenligne ÅOP inden du indgår en låneaftale. Jo lavere ÅOP er desto bedre for dig. Søg altid 3 lån inden du beslutter hvor du vil låne pengene.

Hvis du leder efter mindre lånebeløb på op til 4000 kroner hvor du har mulighed for at optage gratis lån skal du søge et såkaldt smslån.

Leave A Reply

Your email address will not be published.