Få adgang til ubegrænsede ressourcer…

0

Jeg er så heldig at have fået adgang til ubegrænsede ressourcer, og det skal selvfølgelig ikke kun komme mig til gode. Så står du og mangler noget, for at få din idé, dit projekt, dit (fill in the blank) til at lykkes, så er det NU, du skal slå til! Og jeg garanterer, at der er nok til alle.

Af Iben Sofie Jønch, indehaver af Passion at Work
www.passionatwork.dk

Vi er mange, der går rundt og bilder os selv ind, at hvis vi ikke lykkes med noget, så var det pga. manglende ressourcer: Tid, penge, de rigtige kontakter, de rigtige medarbejdere/ledere, det rigtige computersystem osv.
Og vi oplever i den grad ressourcemangel pt…
Men kender vi ikke alle til eksempler på mennekser, som er lykkes med ting, selvom de havde absolut ingen ressourcer havde… Ikke af den ovennævnte art i hvert fald.

Jamen, hvilken guldgrube havde de så adgang til?
Den samme guldgrube, som jeg er stødt på, og som jeg nu vil dele med jer:
Resourcefulness – lidt svært at oversætte dækkende til danske, hvor det bliver noget i retning af opfindsomhed. Så lad os holde os til resourcefullness og den ovenstående definition.

Resourcefulness (menneskelige følelser) er den ULTIMATIVE ressource, fordi den er utømmelig. Og det der er fantastisk ved resourcefulness er, hvem har adgang til den? Alle! Spørgsmålet er bare, hvorvidt vi vælger at bruge den eller ej. Der er INGEN begrænsninger for os, bortset fra dem, vi skaber for os selv.

”How does people get resources, when they don’t have them: They are ressourcesfull.”
– Tony Robbins

Altså, hvis du kan finde ud af at styre dine følelser til din fordel, så du få alt til at ske? Hvis du er kreativ nok, sjov nok, fokuseret nok, kan du så komme igennem til hvem som helst?
Hvis du ikke har pengene, men du er hittepåsom, passioneret og vedholdende nok, finder du så løsning?

Skærmbillede 2016-04-29 kl. 13.04.40

SÅ! Måden hvorpå, at du/I kan få adgang til en guldgrube af ressourcer, er at sætte fokus på F Ø L E L S E R. I know, de fleste steder indenfor erhvervslivet er det et TOTAL fy-ord, men det er altså her, der er utømmelige ressourcer at hente.

”Effective leaders know that resources are never the problem- it´s always a question of resourcefulness.”
– Tony Robbins

Hvis du mestrer din egentilstand, bliver du i stand til, på den mest hensigtsmæssige måde, at understøtte andre i at mestre deres og dermed maksimere deres energi, entusiasme, passion, ja du vil kunne ´turn them on fire´.

Skærmbillede 2016-04-29 kl. 13.08.10

Hvis du mangler et par værktøjer til den værktøjskasse, der hedder at kultivere ´resourcefullness´ i dig selv og/eller andre, så hold øje med Passion at Work´s Facebookside: www.facebook.com/ibensofiespassionatwork. Jeg ´barsler´ nemlig med et webinar om emnet, som der vil komme et link til der på siden, så ´Synes godt om´ siden, hvis du er interesseret i at få HELT KONKRETE og brugbare værktøjer til at få adgang til den ULTIMATIVE ressource.

Leave A Reply

Your email address will not be published.