MASCOT arbejdstøj

0

MASCOT har altid en masse spændende produkter indenfor arbejdstøj og sikkerhedssko. på www.mascot.dk finder du blandt andet hurtigt frem til siden med arbejdsbukser, sikkerhedssko og sikkerhedstøj. Du har også altid mulighed for hurtigt at finde frem til alle kataloger, services og andet hos den danske producent af arbejdstøj.

Slidstærke arbejdsbukser

På siden med MASCOT arbejdsbukser kan du læse alt om MASCOT® Adra og MASCOT® Madrid, som er fremtidens arbejdsbukser til alle håndværkere.
I de allerede populære arbejdsbukser er der blandt andet stretch, så du som håndværker får en uovertruffen bevægelsesfrihed. Knælende arbejde er absolut intet problem med et af disse to par arbejdsbukser. MASCOT® Adra og MASCOT® Madrid fås i 5 forskellige farver, så du kan passe dine arbejdsbukser til resten af din firmaprofil. Rigtig mange håndværkervirksomheder har allerede bestilt de nye MASCOT bukser, da de har alle de features, man kan tænke sig.

Arbejdsbukserne er udviklet gennem utallige tests i laboratorier og andet. Den vigtigste information er den, MASCOT har fået gennem fokusgrupper. Til fokusgruppe-sessions samler MASCOT en stor flok af deres brugere, og får deres syn på, hvad bukser og andet arbejdstøj skal kunne. Her finder man blandt andet ud af at slidstyrke og bevægelsesfrihed er de to helt afgørende faktorer for håndværkere, der arbejder i deres arbejdsbukser hver dag. Også features som de rigtige lommer til værktøj, knælommer, forstærkninger med mere kommer frem som vigtige ting. For eksempel er MASCOT® Adra og MASCOT® Madrid arbejdsbukser udviklet med CORDURA®-forstærkning udsatte steder, så bukserne holder længere. MASCOT® Adra har også CORDURA®-forstærkning ved lommen, så man kan hænge tungt værktøj. MASCOT® Madrid har derimod hængelommer, som man kan have mange skruer eller andet med rundt på sin arbejdsplads.

arbejdsbukser

Har du ledet efter de perfekte arbejdsbukser med stretch og høj slidstyrke, så besøg MASCOT og se de to nye modeller. Når du først har prøvet et af disse par arbejdsbukser, så vil du helt sikkert ikke lede efter andre. MASCOT laver altid det bedste arbejdstøj, og det gælder selvfølgelig også deres arbejdsbukser.

Er du indkøber for en større virksomhed eller privat hobby håndværker er ligegyldigt. MASCOT har alt i arbejdstøj, sikkerhedssko og tilbehør i verdens bedste kvalitet. MASCOT kan klæde dig på fra top til tå og har forhandlere i hele Danmark.

Kontakt MASCOT eller find din forhandler af MASCOT arbejdstøj og hør mere om de mange produkter i høj kvalitet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.