Værd at vide om Zpagetti garn

0

Strikker og / eller hækler du i din fritid, så har du med sikkerhed et vis kendskab til Zpagetti garn – eller også kendt som Hoooked Zpagetti. Du kan læse alt om garnkvaliteten den på denne webshop. Det er i hvert fald en særdeles populær garnkvalitet, der har skabt stor begejstring blandt danske- og udenlandske forbrugere. I denne artikel kan du læse alt, hvad der er værd at vide om garnkvaliteten. Dermed har du bedre forudsætninger for at vurdere, om det er garn efter din smag.

Zpagetti garn fra Hoooked

zpagetti garnFørst og fremmest er det vigtigt, at Zpagetti garn dækker over de samme produkter som Hoooked Zpagetti. Det er en unik garnkvalitet, der skiller sig markant ud fra de fleste andre garnkvaliteter. Har du en garnnøgle fra Hoooked Zpagetti liggende foran dig, er du ikke et sekund i tvivl om, hvilken garnkvalitet der er tale om. Garnnøglerne er nemlig betydeligt større, end man er vant til, hvis man strikker eller hækler. Garnet købes i store nøgler á 800-1000 gram, hvor den forventede løbelængde er på omkring 120 meter.

Skal du strikke eller hækle med Zpagetti garn, er det afgørende, at du får fat i nogle passende strikkepinde eller hæklenåle. Vi anbefaler pindestørrelsen 10-12mm, der er mest passende for denne unikke garnkvalitet. Garnkvaliteten er fremstillet af 90 % bomuld og 10 % andre materialer, hvor der er fokus på bæredygtighed og økologi. Sætter du pris på økologisk garn, så kan du ikke andet end at elske denne garnkvalitet.

Prisen for Zpagetti garn fra Hoooked kan variere fra garnbutik til garnbutik. Du kan forvente en pris på 75 kr. pr. garnnøgle, og der vil typisk være mulighed for at opnå mængderabat.

Hoooked Zpagetti hitter på det danske marked

Det er ingen hemmelighed, at Hoooked Zpagetti er blevet et enormt hit på det danske marked. Selvom det (endnu) ikke er den mest solgte garnkvalitet, så er det en hård konkurrent til de øvrige garnkvaliteter. Garnet forhandles både på nettet og i de fysiske garnbutikker, hvor man må sige, at salget går forrygende.

Der findes ikke rigtigt nogen alternativer til denne garnkvalitet, der byder på unikke egenskaber. Vælger du at købe den omtalte garn, kan du f.eks. strikke eller hækle en taske, tæppe, kurv, puf eller noget helt femte. På internettet kan du altid finde mange opskrifter, som du kan benytte dig af ganske gratis.

Du kan også finde inspiration her

Leave A Reply

Your email address will not be published.