Den afslappende flytning

0

Det er de færreste som forbinder en flytning med en afslappende oplevelse. Uanset om det er en gør-det-selv flytning eller om man har hyret flyttemænd, sker der alt for meget på alt for kort tid, og det stresser.

Det behøver dog ikke være sådan, og du kan faktisk nemt få en afslappende flytning ganske simpelt.

I stedet for at pakke alt ned, flytte og pakke ud igen på en dag eller en weekend, kan du booke en flyttecontainer, også kaldet en flyttebox, som leveres ved det hjem som du flytter fra.

Du får flytteboxen leveret i god tid inden flyttedagen, så det er muligt at pakke møbler og indbo ud i flytteboxen i ro og mag. Det giver mulighed for at pakke et par flyttekasser om dagen i stedet for at det hele skal ske på en dag.

I stedet for at invitere venner og familie til flyttedagen, kan man selv pakke det meste ud, uden at blive træt af hårdt arbejde, for når nedpakningen sker over længere tid, er det slet ikke så hårdt.

Til sidst når der kun er de største og tungeste møbler tilbage, kan man så invitere venner og familie til at hjælpe med at løfte, så containeren kan blive fyldt.

Efter at flytteboxen er fyldt, flyttes den med lastbil til det nye hjem, hvor der igen er så meget tid som man har brug for til at pakke ud. Skal du sætte i stand, male, høvle gulve eller lignende, kan du vente med at flytte ind til det er klaret.

Ifølge Wikipedia[1] er BOXIT en af landets førende indenfor udlejning af opbevaringsplads i form af depotrum og containere, så det kan være en god idé at overveje dem i forbindelse med at leje en flyttebox til den afslappende flytning.

Vil du have mere inspiration til flyttedagen, kan du finde rigtigt mange forskellige blogs som handler om flytninger. En del af de blogs der findes handler også om meget andet end flytningen, som dagligdagen inden og efter, indretning, familien, mode og meget andet.

En af de blogs som kun handler om flytning og flytterelaterede emner finder du her: http://detnyeliv.weebly.com/

Kilde:

[1] Wikipedia om BOXIT: https://da.wikipedia.org/wiki/Boxit

Leave A Reply

Your email address will not be published.