Kay Bojesen sangfugle er et gigantisk hit

0

Da Kay Bojesen i sin tid designede de populære sangfugle, havde han nok ikke regnet med, at de ville blive så populære. Selvom Kay Bojesen har designet rigtigt mange træfigurer, så er det de færreste, der kan konkurrere med sangfuglen, når det kommer til popularitet.

Stort salg af Kay Bojesen sangfugl

kay-bojesen-sangfugl-alfredSalget af dansk design går forrygende, og det gælder ikke mindst for produkter fra Kay Bojesen. Kay Bojesen har i årevis været en af de førende aktører på markedet i hård konkurrence med bl.a. Vipp, Royal Copenhagen og Kähler.

Selvom man kan fristet til at tro det, så findes der ikke kun én Kay Bojesen sangfugl. Gennem tiden er der nemlig blevet designet rigtigt mange sangfugle, så der rent faktisk er opstået en hel familie. Disse sangfugle har designeren skabt for at hylde de mest betydningsfulde personer i sit liv. Der er dermed en speciel historie med hver enkelt sangfugl, hvilket helt sikkert har været med til at øge populariteten. Skal man have fat i en Kay Bojesen sangfugl, skal man være villig til at bruge 400-600 kr. Den reelle pris for en sangfugl vil dog afhænge af, hvilken udgave man vælger. Selvom prisen er relativ høj, så har det ikke holdt danskerne tilbage. Sangfuglene er nemlig blevet revet ned af de danske butikshylder i rigtigt mange år efterhånden. Vil du også være med på moden, kan du købe et eksemplar i en fysisk butik eller på nettet.

Meget mere end en pyntegenstand

Som forbruger er det vigtigt at være opmærksom på, at en Kay Bojesen sangfugl er meget mere end en normal pyntegenstand. Historien og betydningen bag er nemlig helt unik. Vil du glæde dig selv eller en du holder af, så bør du slå til, før det er for sent. Det er endnu uvist, hvor længe disse fantastiske træfigurer vil blive på markedet. I øjeblikket går salget så hurtigt, at leverandøren har svært ved at følge med. Den store efterspørgsel vil højst sandsynligt fortsætte i mange år endnu.

Når man taler om Kay Bojesen, er det også svært at komme uden om aben, flodhesten og hunden, der også er nogle meget populære træfigurer.

Læs mere her: http://www.kaybojesen-denmark.dk/

Hvilken træfigur fra Kay Bojesen er mon din favorit?

Leave A Reply

Your email address will not be published.