5 gode råd når I skal holde bryllup

Står i foran at skulle hole bryllup får i her ti gode råd til at gøre jeres bryllupsdag til en helt fantastisk og uvurderlig fest. Brug for eksempel nogle af de eksisterende bryllupshjemmesider som f.eks. Bryllupsklar

Råd #1 Planlæg i god tid !

Gå i gang med at planlægge så snart i har besluttet jer for at I skal giftes, dette mindske stress og gør at der ikke kommer unødige overraskeler.

Råd#2 afstem jeres forventninger og indgå kompromisser

Det første råd er at afstemme jeres forventninger – Hvad er det i hver især ønsker jeres bryllup skal være og hvordan forventer I af planlægningen, hvem skal med og hvordan skal dagen forløbe…

Vær altid klar på at gå på kompromis! Det er de færreste der har råd til at føre alle ønsker ud i livet, lave en prioriteringsliste med ting som I helst ikke ønsker at gå på kompromis med og ting som i kan gå på kompromis med.

Råd#3 Lav et Budget

Dette råd udspringer lidt at det første råd med at prioritere og være klar til at gå på kompromis.

Når i har lavet jeres prioriteringer begynd at liste alt det op som skal til for at holde en bryllupsfest og skriv det ind I et Excelark og tilføj priserne. Dette sikre at i ikke bliver overrasket og evt. løber tør for penge og må låne.

Råd# 4 Lav en Handlingsplan

Lav en oversigt over alt hvad der vedrører jeres bryllup fra budget, til Location mad og underholdning.  Indel herefter alle aktiviteterne i faser som i kan krydse af som de bliver planlagt.

Råd #5 Planlæg i god tid !

Dette råd går igen, for der er ikke noget vigtigere end at planlægge jeres bryllup i god tid.

Er der nogle specielle gæster som i gerne vil have med til jeres bryllup så gælder det om at invitere så tidligt som muligt så folk ikke når at lave andre planer. Det samme gælder for booking af location hvis I ønsker at holde jeres bryllup et specielt sted, hvis i ønsker en speciel kok til at lave maden eller hvis i f.eks. ønsker et live band til at stå for underholdningen til jeres bryllupsfest.