Vil du tjene lidt ekstra penge i julen?

0

Julen er uden tvivl hjerternes fest, vi bliver alle lidt blidere og tager et ekstra kig på os selv og vores vidunderlige familier. Det ændre sig dog ikke at julen ligeledes er en hård tid for pengepungen. Vi vil glæde vores børn, venner og familie med gode gaver og lækker mad. Det kan hurtigt få kontoen til at runge og overtrækket til at løbe løbsk. Vi har derfor valgt at give dig en række ideer til hvorledes du kan tjene lidt ekstra penge i julen, uden at give slip  på julehyggen.
Gratis lån
Sælg julesmåkager
I Danmark elsker vi hyggen ved at tage på julemarked, købe lækre juledelikateser og nyde en kop varm glögg eller kakao. Derfor ligger der også et hav af julemarkeder i Danmark. Har du en bager gemt i maven kan du derfor tjene ekstra penge på at bage julekager og sælge disse hjemmelavet godter på disse markeder.

Plejer du at holde en julebage dag med familien, kan du bruge denne hyggelige dag med familien til at lave en ekstra potion så du har kager til markedet også.

Hjælp de ældre
De ældre har det altid lidt svære i vintertiden, da der ligger sne og er glat på vejene. Tilbyd derfor din hjælp for en mindre skilling. Det kan være alt fra snerydning til at handle julemaden for dem. Således at de kan blive indendøre og stadig få muligheden for en god jul.

Pas børn
Det er ikke nogen hemmelighed at julen er en travl tid for forældre. Udover at skulle holde styr på hverdagens ting såsom madlavning, handle og hente børnene, er der pludselig en række julerelateret ting der ligeledes skal på plads før juleaften. Tilbyd derfor din hjælp til forældre, du kan tage deres børn med ud og kælke mens forældrene får handlet eller købt julegaver. Forældrene får lidt tid til hurtigt at få overstået de mange gøremål og kan hurtigere få tid til at nyde julen med deres børn, mens du tjener ekstra penge.

lav juledekorationer
Har du en kreativ side? Så er julen et godt tidspunkt til at give den side frit løb. Lav forskellige juledekorationer såsom adventskranse, nisser og juletræs pynt, som kan sælges på et marked. Mange har ikke tid eller overskud til at lave disse ting selv og vil derfor ikke have noget imod at købe sig fra det. Mangler du inspiration til at lave lidt anerledes og sjovere julepynt kan du finde en masse ideer på hjemmesider såsom Pintrest.

Leave A Reply

Your email address will not be published.