Sådan får du et gratis lån

0

Om knapt en måned står julen for døren og det betyder, at mange danskere så småt er begyndt at købe julegaver. Skal du købe mange gaver, er det en god ting at være i god tid, men ikke desto mindre vil omkostningen forblive stor. De fleste af os har de bedste intentioner om at få sparet op til denne højtid. Dog får vi ikke alle sparet hele det beløb op vi skal bruge. Læs her, hvordan du får et gratis lån til julegaverne.

Er det dit første lån?

Et helt afgørende kriterium for, at du kan få et gratis lån er, at du ikke tidligere har optaget et kortfristet lån online. Dette skyldes, at et gratis lån er et introduktionstilbud, som eksempelvis VIVUS.DK, tilbyder nye kunder.

Til gengæld er dit første lån 100 % gennemsigtigt, helt uden renter og gebyrer. Det betyder, at hvis du låner 1000 kr., så skal du kun betale 1000 kr. tilbage igen. Du har typisk løbetid op til en måned, hvorfor det er oplagt at tilbagebetale dit lån med januar-lønnen.

Det er altså en god mulighed, hvis julen presser budgettet. Dog skal du huske på, at det er et lån du optager. Alle lån er gæld, og dermed kun en midlertidig finansieringsløsning. Derfor er det vigtigt, at du har in mente, at du skal betale pengene tilbage igen. Det er derfor en god idé at gennemgå din økonomi inden du optager et gratis kviklån.

Hvem kan få et gratis lån?

De fleste udbydere af online forbrugslån stiller få krav til låntager, hvorfor langt de fleste danskere kan optage sådanne lån. Minimumsalderen for at optage lån over internettet er typisk 18-20 år. Et gennemgående krav hos alle lånudbydere er, at du ikke står registreret i RKI eller Debitor Registret. Har du en registrering et af disse steder, vil du blive afvist med det samme.

Foruden ovenstående, skal du typisk opfylde følgende krav for at optage et kortfristet online lån:

  • Have en aktiv e-mailadresse
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have en dansk bankkonto, som tilhører dig
  • Være dansk statsborger

Ønsker du et gratis lån, er det således relativt få krav du skal opfylde. Opfylder du disse krav, kan du med fordel optage et gratis lån, såfremt du har mulighed for at betale lånet tilbage ved løbetidens udløb. Står du og mangler det sidste til julegaverne – eller julemåneden iøvrigt – kan et online lån gøre, at du ikke behøver at gå på kompromis med gaverne til dine nærmeste eller spare på maden til julefrokosten.

Alt du skal gøre er at sende din ansøgning afsted online, hvorefter du inden for få minutter får svar på, om du er kreditværdig. Er du det, kan du optage dit lån og du vil have pengene i hænde inden for to bankdage. Det er altså hurtigt, nemt og bekvemt at låne penge online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.