Ny sjov side

0

Ny side med masser af vitser, jokes, vittigheder og sjov!

Der er netop kommet en ny hjemmeside der leverer underholdning på højt plan – Siden fokusere hovedsagligt på

  • Jokes
  • Vitser
  • Vittigheder
  • Gåder

Der findes allerede et godt antal af sjove vitser og gåder og der kommer hele tiden nye til på siden, så det er en side man kan besøge til hver en tid, for at få et nyt godt grin.

Inspiration til at lave denne side:

Det fik vi fra at se på det udbud af sider som er på nettet og ud fra det vi så, så mente vi at der godt kunne være en side mere som leverer det samme, bare med lidt mere kvalitet og performance.

Derfor vil du, når du besøger siden, udover at finde fede vitser også få en god brugeroplevelse i form af hurtige load tider og nem brugerinterface, der virker på alle platforme 🙂

Hvorfor er det en nyhed med denne side ?

Det er det fordi at siden prøver på at overholde nogle standarder for hvordan indholdet på siden skal være.

Det skal fx være godt vitser der kommer på siden – Så dårlige vitser, finder du ikke her – dog er alt jo subjektivt, så det kan godt ske at der er enkelte vitser, der fremstå som kedelig eller andet for den enkelte bruger.

Du kan også hvis du har en sjov vits, som du synes mangler på siden – Sende den til os der sidder bag ved siden og vi vil så bringe den på siden – Hvis den overholder vores kriterier til kvaliteten af jokesene. 🙂

Siden bliver ugentligt opdateret med nye gode vittigheder og det vil vi prøve at blive ved med fremadrettet – Det gør vi fordi vi ønsker at skabe en unik side, hvor vore besøgende kan komme igen og igen og blive ved med at få leveret en masse gode jokes, og derved give vores brugere det de søger efter, når de kommer forbi siden.

Skulle du efter af læst denne lille nyhed, have lyst til at kigge forbi siden – Så finder du den her Blackboard.dk

Vi modtager selvfølgelig også meget gerne ris og ros omkring siden og dens indhold 🙂

Glæder os til at du dukker op på siden..

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.