Svensk og dansk landstil på internettet

Hvis man nævner svensk eller dansk landstil over for folk, tænker de fleste personer nok nærmest per automatik på røvballegardiner og halvrådne køkkenstole på en veranda på en svensk gård ude i midten af ingenting. Men sådan behøver det absolut ikke være! Ethvert hjem kan peppes op på den ene eller anden måde med elementer taget fra den danske og svenske landstil.

På den lille, smukke, naturskønne ø Fur ligger der en lille butik. I denne butik bliver der solgt antikke, brugte genstande, og det spænder så vidt, som det lyder til. Det kan være alt fra gamle kageforme, små, flotte dåser, antikke spejle, smukke møbler, fine, gamle viskestykker, lamper til indendørs eller udendørs brug og meget, meget andet. Faktisk er der så meget, så næsten lige meget hvad, du står og mangler, så har Fru Jensen Fur det! Fru Jensen, der selv bor på Fur, har længe haft en interesse i dansk og svensk landstil ,og ting med en charme, man ikke kan finde i fabrikslavede ting og sager. Alt, Fru Jensen sælger, er håndplukket, så at sige, af hende selv. Derfor ved man allerede inden, man har lagt sin vare i kurven, at kvaliteten er i orden. Butikken, der er indrettet i Fru Jensens grisestald på hendes adresse på Fur, har dog også en digital side, nemlig www.frujensenfur.dk. I denne webbutik bliver alle hendes produkter fra den fysiske butik på Fur også solgt.

Dansk og svensk landstil, hvilket er den stil, mange af Fru Jensens ting hører ind under, er en nordisk stiltype, der omfatter mange ting. Det kan være knager og fade, møbler og lamper, antikke kasser og porcelænsting, sågar antikke bordskånere, glasklokker og brødbakker! Tingene kan være så gamle, så de blev skabt i midten af 1800-tallet, mens andre kan være så ”unge”, at de kun er 60-70 år gamle. Derfor kan man finde noget i lige netop dén tidsalder, man finder mest interessant, desuden er udvalget så stort, så alles behov nemt kan opfyldes!