Skal jeg have en skudsikker vest?

0

Er det nødvendigt med en skudsikker vest?
I dag bliver flere og flere mennesker udsat for skudepisoder eller knivepisoder, hvilket hænder en del mere end skudepisoder. Derfor kan det være en god ide, hvis man arbejder i nattelivet at anskaffe sig en skudsikker vest, da den beskytter imod skud, og knive til et vis nivaeu. Grunden til at en skudsikker vest er bedre end en stiksikker vest, er at en stiksikker vest i danmark typisk er lavet af metaler / plastik, hvilket langtfra gør den ligeså fleksibel og rar at have på som en skudsikker vest, som er lavet af fibre.

En skudsikker vest skal også have den rigtige størrelse, en skudsikker vest som er for stor, vil ikke side ordenligt, eller beskytte ordenligt, hvis den poser ud. Derfor skal man måle sig rundt om mave og bryst, og bruge målene, som man finder inde på sælgerens hjemmeside. Alle seriøse sælgere, har en form for mål på deres hjemmeside.

Protection Group Danmark er et firma, der har specialiseret sig i at forhandle stiksikker og skudsikker veste. De har egen produktion, og kan derfor tilbyde vestene til en fordelagtig pris, da de ingen mellemled skal igennem for at få deres produkter.

De tilbyder skudsikker veste i NIJ IIIA (11mm tyk) og NIJ II (6 mm tyk). Deres skudsikker veste er begge lavet af kevlar, og dækker stort set alle de former for en skudsikker vest man kan have brug for. Deres NIJ IIIA vest, er lavet til at beskytte imod alle håndvåben op til en magnum 44. Deres nij II vest er lavet til at kunne skjules helt ind til kroppen, da den er utrolig tynd, samtidig er den stiksikker da den skudsikre vest, er forstærket med stiksikkert kevlar i fronten af vesten. Begge skudsikker veste er til en fordelagtig pris på henholdsvis 3250 og 3500. De er begge stiksikre på gadeniveau. Dvs. At de ikke er lavet til at stoppe en bajonet eller en sabel.

 

Køb aldrig en brugt skudsikker vest
Et andet vigtigt punkt når du kigger på en skudsikker vest er, at du aldrig nogensinde skal købe en brugt skudsikker vest. Man ved ikke hvad sådan en vest har været udsat for, og man kan derfor ende med at købe en skudsikker vest, som kun virker som pynt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.