Køb smykker online hos CHANTI og spar mange penge!

Smykkefirmaet www.chanti.dk er Danmarks største smykkesite på Nettet. Der sælges smykker til priser langt under de vejledende butikspriser, da firmaet springer dyre mellemled over ved udelukkende at eksistere online.

Hos CHANTI kan du få nærmest alt hvad hjertet begærer inden for smykker. Armbånd, vedhæng, ringe, øreringe, halskæder, medaljoner, navnehalskæder, vielsesringe, ure, ankelkæder, piercingsmykker, tåringe, dåbsgaver og meget mere.

Udover CHANTI’s eget mærke kan man også købe alle de store smykkemærker som fx. Julie Sandlau, Kranz & Ziegler, Aagaard, Sif Jakobs, Izabel Camille og mange mange flere. Disse mærker sælges dog til samme priser som i butikkerne.

Her er fordelene ved at handle hos www.chanti.dk:

Hurtig levering, flot indpakning, 30 dages fuld returret, fri fragt over 500 kr., sikker betaling, god kvalitet, stort udvalg, god kundeservice og smukke designs af smykker.

Du kan finde den perfekte gave hos www.chanti.dk – Både til dig selv, til julegaven, til fødselsdagen, til barnedåben, til brylluppet, til konfirmationen, til jubilæumet mv. Der sendes altid i en flot gaveæske lige klar til at forære den heldige modtager.

Du kan altid ringe til CHANTI’s kundeservice eller chatte med dem mandag-fredag fra 10-14. Sender du en mail til info@chanti.dk besvares mails hverdag.

Du kan finde CHANTI på de sociale medier:

Facebook

Instagram: @chantijewellery

Twitter: @chantijewellery

Tumblr

Så tjek www.chanti.dk ud og de bliver helt sikker positiv overrasket.